Søg i denne blog

tirsdag den 23. marts 2010

Eksamen veloverstået ---> 1½ døgn til NY :)

Ahhh så kom jeg over tirsdag eftermiddag... skulderen er sænket, trætheden melder sig og alt i alt en befriende lettelse... Værkstedsfag er afsluttet, nu mangler jeg kun bacheloren på seminariet, og så er jeg færdig pædagog til sommer :)
TUSIND TAK FOR ALLE PØJ-PØJér :)
Eksamen forløb med en del nervøsitet, kludder i fremlæggelsen og forventningsfulde eksaminatorer, men jeg løb afsted med et 10tal og er meget tilfreds og synes det er helt fantastisk, at kunne nyde at der nu kun er få døgn til min rejse til Philadelphia, New York og Washington :)
Lige inden eksamen, så jeg på Julies blog at jeg havde vundet hendes pude!!! Er I vimmer jeg var glad - er heeelt syg med den pude!! Den passer simpelthen så perfekt ind i mit hjem og til mit nye vattæppe :) Så nu glæder jeg mig til at nyde den, når jeg er kommet hjem fra USA :) Er den ikke bare smuk?? Da jeg kom hjem, fik jeg besøg af den dejligste kvinde, som jeg nød et par skønne timer sammen med, sammen med månebarn og hendes lækre dreng! Kaffe, kage, boller, gaver, STOF og varme på-gensyn-knus stod på menuen :)
Disse stoffer glæder jeg mig til at komme hjem til og bruge under bachelorperioden :)

7 kommentarer:

 1. TILLYKKE med 10-tallet ;o)
  Det er sgu flot.

  SvarSlet
 2. Mega-tillykke med 10´eren. Og rigtig dejlig velfortjent USA-tur

  SvarSlet
 3. Kæmpe tillykke herfra:) Nyd turen til New York - det er velfortjent med lidt ferie:)

  SvarSlet
 4. Stort tillykke med det flotte resultat..:)
  Lækkert at være nået så langt..
  Du må ha' god tur til NY - velfortjent..
  Kh Anne

  SvarSlet
 5. Stort tillykke med 10 tallet - hvor flot!
  Og altså altså.. Det var jo MIN pude, og mig der skulle have vundet den! Æv.. Men tillykke med den, er sikker på den vil få det godt hjemme hos jer;)

  Og sidst men ikke mindst, du må have en fantastisk ferie, glæder mig til at høre om det!
  Knus

  SvarSlet
 6. Stort tillykke, Christina!! Det er sjovt at følge din eksamensperiode, da det ikke er så længe siden jeg selv blev pæd. Jeg har gået på Peter Sabroe og nød det i fulde drag, så jeg bliver taget tilbage til den tid med dine eksamensberetninger :-)

  Nyd den spændende tur!
  Kh. Mette

  SvarSlet
 7. Tak for en skøn eftermiddag søde Christina ;-)

  SvarSlet