Søg i denne blog

mandag den 8. marts 2010

I mit es :)

Ja så er det videre til næste eksamen: afsluttende prøve i værkstedsfag på pædagogseminariet. Og denne eksamen har jeg været meget spændt på, da jeg vidste at mine forventninger ville være skruet i vejret. Men denne gang ville vi ikke have noget at sige i forhold til emner... Faktisk så havde vi ingen idé om hvad vi kunne komme op i, da vores lærer ikke rigtig kom med nogle afklarende svar. Derfor havde vi heller ikke taget stilling til hvad vi bare IKKE ville op i (jeg skriver sammen med min søde studiekammersjuk, som også er kommet ind i en ny klasse efter orlov).
Og så fik vi vores emne i dag kl. 14... MALERI :) Og hvis der er noget hvor jeg virkelig føler mig på hjemmebane, ja så er det dette område :)
Se med her:
Andre malerier jeg har malet, findes her :)

12 kommentarer:

 1. Ej, hvor er de flotte. Det er du virkelig dygtig til, så det må da være drømmeeksamnen, hvis man kan tale om en sådan. Held og lykke.

  SvarSlet
 2. wauw.....er min eneste kommentar

  SvarSlet
 3. Hold da helt op, de er godt nok flotte!

  SvarSlet
 4. Du maler da nogle ganske fantastiske malerier. Hvor er du GOD.
  Maria

  SvarSlet
 5. Ihhh søjde... hvis det stod til mig fik du i hvert fald 12... Både angående malerier og dig som pædagog...

  SvarSlet
 6. Wauw, hvor er de bare flotte. Du har noget af en gave der, som jeg håber du kommer til at udfolde noget mere, når pladsen og de øvrige forhold er til det. Jeg drømmer også om et atelier...eller bare mit eget krearum med plads til det hele:)
  Held og lykke med eksamen - er glad på dine vegne over, at du nu fik et super emne ovenpå den dårlige trækning sidst. Pøj, pøj med det:)
  Kh. Malene

  SvarSlet
 7. Så kommer det nok til at gå helt fint :-)

  SvarSlet
 8. Ja, det må da siges at være en drømme eksamen! Skønne billeder!!!

  SvarSlet
 9. Ja WAUW som julie sagde. Er der noget du ikke kan ;o) De er rigtig flotte... Held og lykke med det..
  Annemette

  SvarSlet
 10. TUSIND TAK, fedt når folk kan lide ens malerier - det er jo et vidt begreb hvad kunst er - så måske det mere er op til den enkelte? :)

  SvarSlet
 11. Sikke flotte billeder - held og lykke til den eksamen - og sikke et heldigt emne for dig :-) KH Lisbeth

  SvarSlet