Søg i denne blog

søndag den 7. marts 2010

Modtager i påskelegen!

Så kom dagen hvor jeg ville få af vide hvem der skal modtage påskepakke fra mig... Og tror I ikke at det er en herinde fra blogland?? Det er simpelthen så skægt, for der er vist mange der deltager i de lege, blog eller ej :)
Den der får "påskeæg" af mig vil ikke få noget spiseligt (som også er i orden ift. legen), for synes det er lidt skæggere at lave noget personligt - og chokolade skal der nok komme masser af andetsteds fra :)
Til gengæld vil jeg fremstille noget i retro stof - og har en rimelig god fornemmelse for, at det vil falde i god jord :) Nysgerrig på hvem modtageren er?? Det kommer frem når gaven er noget modtaget inden påske :)

6 kommentarer:

 1. Hmm... Man kunne jo bare håbe...??! :-)

  SvarSlet
 2. hihi måske er det mig... who knows -det er så spændende :-D

  SvarSlet
 3. det kunne jo også være mig??? Har også lige modtaget min påskevens adresse, tror ikke det er en herinde fra. Det er en rigtig sjov ide. Glæder mig til at sende min pakke og modtage en.

  SvarSlet
 4. Ih altså hvor spændende:-)

  SvarSlet
 5. Det er garanteret mig!! (Jeg håber, ha ha) Jeg fik også min påske-vens identitet i weekenden, men tror ikke det er en jeg kender fra blogland. Men mon ikke man kommer til det? Det er er virkelig en god idé!

  Ha en dejlig uge i krudtugle-land :)

  SvarSlet