Søg i denne blog

fredag den 12. marts 2010

Loppis, nyt stof og afslapning :)

Ahhh... værkstedsopgaven er færdig, og jeg har nydt en dag i nattøj, selv hjemme, med patchwork-lapper i hele stuen, cafe latte, og ro :) lige en dag man kan blive frisk af, efter to skriftlige opgaver og inden en mundtlig eksamen om halvanden uge!
Jeg har syet videre på min påskegave til en heldig modtager her på bloggen, så den ankommer nok med posten i næste uge :) og så er jeg i gang med et nyt retro patchwork projekt, og det vil blive vist frem i morgen, hvor jeg tror det bliver færdigt.

Det blev også til en genbrugstur i dag, hvor jeg fandt nogle hæklerier, håndklæder og lidt stof.Nedenstående stof er fra et bytte med Julie :) Tak for byttet!! Og lidt andet nyt stof til samlingen :) Den søde body har jeg vundet i Barbaras give away! Nu vil jeg sige tak for i aften, udgive indlægget, som jeg begyndte på klokken 19 et eller andet, og så vil jeg tilbage til x-faktor og fredagsslik :)

4 kommentarer:

 1. Så fine sager du har byttet, købt og fået :)

  Er spæmdt på at se, hvad du får ud af jordbærstoffet!

  God weekend!

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 2. Hvor findes der bare meget smukt stof. Glæder mig til at se dit nye patchwork projekt:)
  Kh. Malene

  SvarSlet
 3. Hejsa
  Hvor går du på loppemarked henne??
  Mvh Maria

  SvarSlet
 4. Jeg er i forskellige genbrugsforretninger, tager på Ingerslevs marked om sommeren i Århus, søger på ebay og etsy samt køber på trendsales... så meget forskelligt :) men der er tidskrævende og svært at finde!

  SvarSlet