Søg i denne blog

torsdag den 7. januar 2010

Aftenens syslerier - og godnat!

Med disse billeder vil jeg sige godnat og kravle ind til manden min :) og vores lille tornerose som jo ligger halvanden meter fra min side - Gad vide hvad hun siger til når hun som to-årig (please bank, lad hende ikke blive ældre) skal sove i eget værelse i vores længe ønskede hus... (beliggenhed, stand, størrelse vides forhåbentlig til sommer) Continues...
Fuglene er syet færdige i aften og pynter nu vores vinter/forårs-pimpet troldegren!
Jeg vil gerne lige sige tusind tak til alle de søde kommentarer om min give away - er helt overvældet over så mange deltagende, her fire dage efter den er blevet skudt i gang :) Glæder mig til at trække vinderne!!
Godnat til alle bag skærmen :)

6 kommentarer:

 1. Godmorgen. Det er bare så skønt at forvandle sit hjem med forårsfornemmelser som fx en troldegren, småfugle, fine lyskæder og masser af blomster. God dag til dig!

  SvarSlet
 2. Så fint ! Og spændende med hus :-)

  SvarSlet
 3. Hejsa Christina, jeg vil rigtig gerne hækle en lille fyr til dig, men kan først finde tiden til det en gang i slutningen af febuar, for min mor holder 50 års fødselsdag, og jeg står for bord pynt og kort, så der er en del der skal laves der, men efter det vil jeg gerne hækle en til dig, og vi kan altid snakke farver og sådan noget, hvis du ønsker den i en anden farve, men vil hellere bytte med noget frem for at få penge for det, kan godt lig at bytte ting jeg har brugt tid på til noget jeg ved en anden har brugt tid på. så det kan vi altid finde ud af, hvad siger du til det?

  -Sara

  SvarSlet
 4. Hej Sara!! Ihhh det lyder godt, venter gerne :) og meget gerne udseende som ham du har lavet! i mellem tiden kan du tænke på hvad du kunne tænke dig,- syr, hækler, filter, maler og ja så har jeg lidt papir/tapet og så en del retro stof... .)

  SvarSlet
 5. Det lyder godt, har faktisk allerede fundet garnet frem som jeg har lavet den anden i. så kan være jeg finder lidt tid her og der, hvor jeg kan nusse lidt med det, jeg skal nok tænke over hvad jeg kunne ønske mig :)

  ha en dejlig aften

  SvarSlet
 6. Hej Christina, og tak for din kommentar i min change away. Julie er vist lidt usikker på, helt præcis hvad det er hun er på jagt efter, så der er stadig frit slag til at bytte :)

  Jeg er ret vild med de stoffer du har syet den superfine flagranke i, så hvis du ligger inde med lignende små stykker (min. 10*10 cm, skal bruges til noget patchwork) er det lige hvad jeg leder efter. Eller fine tapet/papir stykker :)

  Du skriver bare, så finder vi ud af noget. Min mail er prettybydesign@post.com.

  Kh og godnat

  SvarSlet