Søg i denne blog

torsdag den 7. januar 2010

Malerierne i hjemmet :)

Disse malerier har jeg malet i løbet af de sidste par år. Dog står det lidt stille på maleri-fronten lige pt. Store lærreder, plastik over det hele, diverse bøtter med maling osv. matcher bare ikke super godt med superaktiv 18 mdr. gammel krudtugle der er all over. Og da vi bor i en 2værelses, kræves det at der bliver ryddet op efter brug... og så går noget af kreativiteten altså lidt af for mig, da det er et stort arbejde at hive det frem og gemme det væk igen. Og mine malerier males af flere omgange for at få ny inspiration og få det lidt på afstand (dog gerne aftener i træk, så ideerne er "friske")...
Så når vi får hus engang, er planen at jeg skal have et atelier (ihhh hvor jeg glæder mig!!!!!!!) og til den tid vil jeg gerne gøre med ud af at finde steder at udstille. Men indtil da vil jeg nyde dem jeg har hængende i lejligheden :) og resten er opbevaret - suk...

7 kommentarer:

 1. Wauw...!! Hvor er de fine...
  Dyb misundelse herfra - så kan mine amatør malerier da vist godt gå hjem og lægge sig..;)
  De er virkelig gode - og elsker den lidt naivistiske stil og alle farverne..

  Sådan et ville virkelig pynte på Karo's værelse, hvor der lige nu er lidt for tomt på væggene... (eller i stuen, hvor der øv-øv også er tomt/hvidt på væggene ENDNU)..

  Beundring og kh. herfra

  SvarSlet
 2. Øøøj hvor er de bare flotte. Sikke et talent at have!
  Kh Julie

  SvarSlet
 3. Jeg vil gerne være med til at have malerum/atelier hos dig... For I får nok hus før os :)

  SvarSlet
 4. Hold op de er flotte!!!

  Se det er jo noget af det jeg IKKE kan, og som jeg SÅ godt kunne tænke mig at lære. Men jeg har lidt på fornemmelsen at det bare kræver et medfødt talent, og det har jeg altså virkelig ikke.

  Så masser at beundring (og lidt misundelse) herfra?

  SvarSlet
 5. Wauw intet mindre - kan godt forstå det er en dårlig kombi med en 18 mdr. og maling min Ida bliver faktisk 18 mdr. idag og hun er overalt / piller i alt :-)

  Kan godt forstå du gerne vil dyrke det gen lidt mere - for du har virkelig talent :-) Kh. Mette

  SvarSlet
 6. Tusind tak for jeres søde kommentarer!!! glæder mig virkeligt til igen at dyrke dén kreative "aktivitet", for elsker at se de resultater der kommer ud ;)

  SvarSlet
 7. Fede billeder, i må snart få lidt mere plads:-) Så kunne det jo være der kom noget til salg og udstilling, som man kunne beundre.

  SvarSlet