Søg i denne blog

mandag den 18. januar 2010

Kreativ blogger award :) Ihh hvor fint!!

Efter at have faldet over denne award flere steder, har jeg selv fået den :) Kan se den hurtigt kommer rundt til folk, når man skal give den til 7 andre, men derfor betyder den stadig rigtig meget! For ikke nok med, at det giver en kæmpe motivation - det giver mig også muligheden for at fortælle 7 ting om mig selv og selv give anerkendelsen videre til 7 andre :)

A) Vise den frem på bloggen

B)Linke til den jeg har fået den af : Bournonville, Westmose og Pralerier :) Tusind tak I tre!!!! Hver og én af jer besøger jeg dagligt, og I fortjener alle tre en award tilbage!!!

C) skrive 7 Ting om mig selv

D) Give awarden videre til 7 andre

De 7 ting:

1) Jeg blev d. 30 juni 2008 mor til vores lille ønskebarn Luna. Jeg var 22 år, hvilket har fået flere til at spørge om hun var planlagt! Hun kunne ikke være mere planlagt :) blev dog gravid med det samme - uden tvivl dejligt - men det kunne også have taget længere tid, og vi var bare så meget klar til det, min kæreste og jeg, så derfor startede vi, så det ville passe med at jeg tidligst ville føde lige efter 4. semester! Og 5 dage efter sidste eksamen kom hun til verden :)Familien blev overrasket, dog ikke chokeret, da de selvfølgelig godt var klar over at det ville komme på et tidspunkt.
2) Til sommer bliver jeg uddannet pædagog efter 3½ års studie og ½års barsel (har aldrig tvivlet på, at jeg ville komme tilbage igen efter barsel, på trods af familiens advarsler længe før jeg blev gravid)
3) Jeg brænder for omsorg, anerkendelse og det positive livssyn! En særlig person som er en tidligere arbejdskollega/vejleder er min inspirator.
4) Jeg blev for år tilbage kaldt naiv af en kvinde, som jeg mildest talt ikke bryder mig om! Hun var moderen til det barn, jeg passede da jeg var ung pige i hus i Kbh. At hun kaldte mig dette, gjorde mig meget ked af det! Senere har jeg med tiden fundet ud af at jeg slet ikke er naiv. Men GODTROENDE - som hun og hendes mand udnyttede til fulde! Jeg var sku en fantastisk ung pige i hus - under nogle uforskammede krav!!!
5) Da jeg boede hjemme var jeg mildt sagt et rodehoved! Dog har det ændret sig meget! Dvs. det er dog ikke altid nemt at holde orden i en 2 værelseslejlighed når man er far, mor og barn... Og TONSVIS af legetøj og STOF!!! Men nogle gange savner jeg min evne til at overse støv, rod og fedtede spejle... for helt ærligt! Hvor meget tid bruger vi ikke på at gøre rent og ryde op når man regner over livs-basis? Det er jo det samme oprydning, opvask, vasketøj, rede seng og rengøring i morgen... Jeg kan bare starte forfra, selvom jeg lige har gjort det... Vil hellere sy, hækle, kysse mit barn og kæreste og være nærværende for dem jeg har kær.... DET er vigtigt!!!
6) Min kæreste er min bedste ven! Uden ham ville jeg ikke have vores lille pige og udsigten til det lykkeligste familieliv!
7) På kort tid har I og denne blogverden ændret min egen lille personlige verden... tak!

Mine overvejlser omkring valg af modtagere, er præget af at jeg har en laaaaang liste af ønskede modtagere og da det er begrænset til sy, vil jeg give en award til nogen der ikke har modtaget en eller flere i forvejen :) for ligesom jeg selv synes at det er hyggeligt at skrive om 7 ting, så nyder jeg sådan at læse med hos jer andre. Og hvis I vælger at modtage awarden vil jeg glæde mig til at læse om jer :)

De 7 modtagere:

1) Smilehuller - det her er den allermest oplagte!!!! Min sødeste veninde der introducerede denne blog- og retroverden for mig. Uden din inspiration ville jeg ikke lave og eje de ting jeg gør den dag i dag :) Du er intet mindre end fantastisk!
2) Frk. Høiriis - Mit daglige familie-"skud" udover min kæreste og månebarnet. Min svigerinde. Hvis vi ikke snakker sammen dagligt er det atypisk! Du er uundværlig for mig, og det betyder alt at du er gudmor til min førstefødte, da hende og du har et tæt bånd.
3) Den flyvende kuffert- har lige byttet den skønneste change away med hende!! Fik pakken i dag -ææælsker alle de fine ting TUSIND TAK!!!!!!
4) Frau Weber -en blogger jeg opdagede inden jul hvor jeg vandt en give away hos hende!! Synes det er så hyggeligt at læse om hende og hendes familie!!
5) Groovybaby and mama - en blogger som ofte kommenterer hos mig, og det nyder jeg rigtig meget!! Hun laver det skønneste tøj til børn, super FED stil!!!!
6) Babykuller og kriller i fingrene - som har en datter på min egen piges alder!! Derfor nyder jeg meget at se hendes billeder og læse om deres hverdag!! Og skønne ting får hun lavet!!
7) Malenes Hverdage - har for nyligt sendt mig en skøn gave, og hun fik en uglepude! Glæder mig meget til at læse med hos dig, følger dig og dine drenge trofast!!

3 kommentarer:

 1. Tillykke, tillykke, men jeg har nu også award'et dig (skrev i kommentar til forrige indlæg) :-)

  Men ja, den her award kommer da vidt omkring meget hurtigt.

  SvarSlet
 2. Hov ja, det fik jeg lige set :) du blir straks tilføjet - er så glad for hver og en :)

  SvarSlet
 3. Dejligt at få lov til at lære lidt mere om dig :-)

  SvarSlet