Søg i denne blog

lørdag den 30. januar 2010

Hæklet hårbøjle og gaver på vej :)

Så kom dagen - sidste dag i praktikken! Igår var både en afslutning på en udviklende, til tider frustrerende, lærerig, men også en kærlig tid. Jeg mødte hende her. Min kreasoulmate... Ja og på mange andre punkter også. Mange af de samme værdier tror vi på, varme og knus er et MUST, og jeg smiler konstant når jeg er sammen med hende, for hun er noget af det mest livsglade og inspirerende som jeg kender :)
Så det var hårdt at sige farvel... selvom det ikke var farvel til hende. Men til vores hverdag sammen. Og som I jo sikkert kender det, så kræver det lidt lige at huske at få skrevet, fået lavet aftaler, aftale nye aftaler efter afbud og udskudt aftaler sådan midt i familieliv, arbejde, eksaminer, børn, kreative syslerier, to-do-lister, rengøring, vasketøj, opvask og sygdom... Men det klarer vi nok :) Hun fik den hæklede hårbøjle, samt et gavekort på sommerhus-weekend i mine forældres sommerhus (To do: aftale lån af sommerhus med mor!).
Og så er der gaver på vej til de tre deltagere i min gaveleg, som først fik kommenteret på indlæg :) Når gaverne er modtaget kommer der billeder! Da jeg i lynets hast skulle pakke gaverne ind i går inden jeg skulle skynde mig ned på posthuset inden lukketid, ja så var lillepigen ikke helt så samarbejdsvillig og fik derfor sendt gaverne afsted uden en lille hilsen som planlagt. Men piger; håber I kan bruge gaven, og at I evt. har det der skal bruges eller køber det til, så I kan nyde gaven i jeres hjem :)

4 kommentarer:

 1. Hej


  Mange tak for det glade og farverige pudebetræk. Det bragte lige foråret ind i stuen... i skrivende stund er jeg ved at lave indlæg til min blog om ideen...
  Tak for et godt initiativ..

  Lone

  SvarSlet
 2. Uhh, jeg glæder mig :-)
  Dit indlæg bragte mig fluks tilbage til min egen sidste dag i praktik. En meget mærkelig dag, hvor jeg faktisk følte mig sådan lidt "tvangsfjernet", da jeg bare var så glad for den praktik og det praktiksted, men det var også med forventningens glæde, for forude ventede sidste semester..
  Rigtig godt semester!
  Mange hilsner
  Mette

  SvarSlet
 3. Tak for den fine hårbøjle ven, og tak for en helt fantastisk tid sammen med dig i vuggestuen. Det bliver ikke det samme uden dig.. Men glæder mig meget til alle de dejlige stunder vi skal dele i fremtiden. Du er en skøn veninde og altså hvor en evigt fantastisk blog du har!

  SvarSlet
 4. Hej Lone og Mette: Håber I blir glade for gaverne :)

  Søde Michella; ville ikke være her uden dig! Og her vil jeg fortsat være meget aktiv især for din skyld, så du kan følge lidt med i hvad du inspirerer mig til :)

  SvarSlet