Søg i denne blog

søndag den 25. april 2010

Bytte og kreativt rod!

Efter en tur til Ingerslevs Marked i Århus, er vi nu hjemme igen med månebarn, som er kommet ud af sove på altanen... så nu er der lige nogle dejlige fritimer :) Måske jeg skulle få ryddet op i ovenstående rod i syhjørnet?! Men sådan en slags rod er nu også fantastisk inspirerende!
Ovenstående cafe-pusletaske og pung har jeg byttet mig til med Mia, som har fået et net af mig!! Super lækre ting, som jeg ikke lige selv ville få lavet :) Sammen med de fine ting, havde hun også sendt nogle lækre te-breve!!
Ha en dejlig søndag i blogland!

6 kommentarer:

 1. Åhh, den er bare så fin den "café-pusletaske"..håber jeg render afsted med Mias Give away.. Og så er jeg selv addicted to Pukka te..det smager bare SÅ godt!...I øvrigt nogle rigtig fine net du laver :-)

  SvarSlet
 2. Jeg kan forstå der er flere der har været til årets første marked på Ingerslevs boulevard. Jeg er også selv lige kommet hjem fra selv samme marked, med et par poser fulde af gode sager.

  SvarSlet
 3. Majken: Ja den er bare så fin, og så super praktisk - jeg har den fast i min taske :) Og tusind tak for komplimenten!!
  MollyMy: Det er også bare et hyggeligt marked med en skøn stemning - mødte The Vintage Hausfrau og Tusindfryd, men dig fik jeg ikke øje på :)

  SvarSlet
 4. GUF GUF GUF det er slet ikke rod det er KREA.

  KH

  SvarSlet
 5. Stærkt inspireret at din change-away med Mia er jeg også ved at lave en med hende. Og jeg GLÆDER mig efter at have set de fine ting hun har lavet til dig...

  Kreatiivt rod er altid godt. :o)

  SvarSlet