Søg i denne blog

fredag den 23. april 2010

Lidt smukt til halsen...

Mange herinde har nok spottet min tendeser til farver - og mange af dem på en gang!! Med dette tørklæde synes jeg også at have ramt min stil godt - blandet landhandel og alligevel uden at være for rodet... Eller hvad synes du? :) Nogle foretrækker jo mere stilren nuancevalg.
Projektet er fantastisk til alle de smårester man får samlet sig. Nogle laver sekskanter (som også er superfint og er skrevet på listen), men her har patcwork med firkanter mere interesse lige pt :)
Jeg har bare syet sammen som jeg nu synes det passede, derefter klippet stykket ud som en trekant, syet bagstykke på og vupti --> sommersmart!
Tørklædet havde "premiere" til blogtræffet, så flere har set det allerede og "live" :)

28 kommentarer:

 1. RIGTIG fint! :-) Sådan ét er da helt sikkert på min ønskeliste nu :-)
  Tak for din kommentar på Sophia´s jakke, var ved at quilte en masse på både for- og bagside, men holdt igen og gemmer det til et andet projekt. Krydser fingre for at hun snart har lyst at hoppe i den :-)

  Rigtig god weekend og kram fra mig :-)

  www.kaerlighilsenb.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Det er da for fedt! Hvad er der på bagsiden?

  SvarSlet
 3. Hvor er det flot og farverigt. Jeg elsker også farver. Det er så livsekræftende...

  SvarSlet
 4. I love the mix of bright lively colours & prints a real celebration of spring.

  SvarSlet
 5. Ja farver og miksmatch er også noget der bare kan få mit humør i vejret, så selvom det kræver tid, så giver det mig bare så meget bagefter, i mange sammenhænge!
  Der er et lyserødt retro stof bagpå, med nogle lyserøde blomster med gul/orange midte - rigtig fint, det kunne godt ha været med på billedet :)

  SvarSlet
 6. Sean the prawn: I know exactly what you mean, I just looove to wear it and it makes me so happy :)

  SvarSlet
 7. hvor er det bare fint. Og sikke noget lækkert stof :)

  SvarSlet
 8. Tak :) stofresterne er både nogle fra egen samling, men nogle er også fra en samlet pakke, jeg har købt på ebay :) den så jeg straks muligheder i :)

  SvarSlet
 9. Det er SÅ fint. ELSKER det. Det kunne da være, at jeg skulle sætte min tålmodighed på prøve på et tidspunkt og give mig i kast med sådan et tørklæde. Jeg er helt vild med den "blandede landhandel" af farver. Det gør jo netop, at det kan bruges til alt. Både farve- og stilmæssigt. Skønt!

  SvarSlet
 10. Vi har også satset på patchwork-looket på vores e-shop www.dottiedoo.dk, men dit er virkelig flot!

  SvarSlet
 11. FANTASTISK! Intet mindre - men jeg ELSKER også farver og gerne mange på én gang! Tror jeg vil give mig i kast med sådan et tørklæde på et tidspunkt - er en flittig bærer af tørklæder, og hvorfor så ikke glæde sig med et hjemmelavet:) Tak for ideen:)

  SvarSlet
 12. Det var bare så flot, jeg er også vild med farver og gerne mange !

  Hyggeligt at hilse på dig til blogtræf, skøn blog du har !

  SvarSlet
 13. Hey Christina!

  1000 tak for din søde hilsen.
  Jeg gemmer den i mit hjerte ;)

  Og super super super fedt tørklæde.
  Mon man skulle begive sig ud i noget lignende (når min symaskine en gang vender hjem?)
  Jeg har bare ikke så mange lækre stoffer liggende.
  Ebay sagde du?

  Kh
  Kristine

  SvarSlet
 14. Hej Christina. Hvor er det fint, har haft planer om et til mig selv noget tid nu. Samler også stadig på lyseduge/mellemlægsservietter til at lave et som det du viste tidligere på året..håber snart jeg har nok til at gå i gang. Håber jeg får lidt tid til kreative sysler igen, når forårets test af elever, opgaverettelser og skole/hjem-samtaler er overstået om 3 ugers tid, suuk!
  Ha en dejlig weekend.
  KH Mia

  SvarSlet
 15. Det er bare så flot det tørklæde, jeg lurede også lidt på det i søndags :o)
  Jeg kunne godt tænke mig at prøve at lave et selv meeeen ... man skal da vist være tålmodig med alle de små stykker stof.
  KH Jytte

  SvarSlet
 16. Smukt sammensat - rigtig sommerfrisk er det:-)

  SvarSlet
 17. ååh..dette var bare herlig!! man blir glad av å se på det!
  ..skulle bare hatt mange mange flere stoffbiter å sette sammen..får aldri nok!

  herlig blogg du har!

  SvarSlet
 18. Det er bare lige i øjet!!

  God weekend

  KH

  SvarSlet
 19. Det er virkelig et fedt farverigt tørklæde! Jeg bliver helt i godt humør af at se på det... Min pulje med retrostof er desværre endnu for lille til at kunne gøre kunsten efter. :o)

  SvarSlet
 20. Hej Christina,

  Dit tørklæde er da super fint og fedt med det vilde farveorgie med flotte vintage stoffer. jeg er jo en af dem, der har set det live, og det er mindst ligeså fint i virkeligheden...

  Personligt er jeg også vild med farver (det ved du jo), men er alligevel nok mere til lidt mere harmonisk helhedsindtryk... I alt fald, hvis jeg selv skal have det i mit hjem/på mig selv... Har flere gange forsøgt at kaste mig ud i farvelade-matching, men på sigt ender jeg altid med at føle, det ikke heeeelt er mig... Jeg er vokset op hos en mor, der 100 procent matchende mine outfits i én farve hver eneste dag, så jeg er nok ret påvirket af det ;)

  Men altså, ihh, hvor jeg nyder blandt andet dit farveorgie her på bloggen!

  KH Helle

  SvarSlet
 21. Fantastisk. Intet mindre:-)

  SvarSlet
 22. Det er meget meget fint og passer så godt til dig.
  Kh. Malene

  SvarSlet
 23. Herlig med massevis av farger!
  Jeg fikk et flott putetrekk i posten i dag - tusen takk!

  SvarSlet
 24. Dejligt at høre så mange positive respons omkring det farverige miks :) Kunne være fedt at se andres udgaver af "reste"-tørklædet :)Jeg ved ikke om der er flere "pakker" på ebay, men måske man kunne være heldig :)

  SvarSlet
 25. Hvor er det tørklæde bare helt igennem skønt! Jeg elsker også stærke farver. Læste en gang et citat, hvor en designer sagde, at det aldrig måtte være kedeligt at se sig selv i spejlet. Det har jeg tænkt meget over siden, og man sender altså bare nogle fede signaler ud med farver. Når det så er sagt, så tror jeg ikke jeg har tålmodigheden til at lave sådan et tørklæde. Så du må sige til, hvis du sætter et til salg på et tidspunkt:)
  Fortsat god weekend.
  KH Puk

  SvarSlet
 26. Raanvá: Tak skal du ha :)
  Puk: jeg giver besked hvis de bliver bestillingsvare - indtil nu er det mine net og ugler der kan bestilles :)

  SvarSlet