Søg i denne blog

mandag den 26. april 2010

Herlig morgen...

Efter en morgen med putten under dynen med månebarn i en hel time, denne skønne morgenmad YUM, samvær med min søster inden hun skulle tilbage til Sdr. Jylland, samt karakter-opslag på skolen (fik 7 for min pæd/kol opgave, lettet!!) vil jeg nu i gang med at læse og skrive på et æstetik afsnit til bacheloren :)
Senere skal der klippes ud til flere net, og nogle ugler på bestilling :) Herligt at gå i krig med stofferne, når de lige er ny-stablet og farvesorteret... og ja bagefter kan man så starte forfra :)

12 kommentarer:

 1. MMMM, sidder her og savler over både mad og stof ;o)

  SvarSlet
 2. Nøj, hvor har du meget lækkert stof, Christina!! Jeg kan ellers love dig for, at stofnettet har hængt på min skulder, siden jeg fik det, og det har fået mange rosende kommentarer og beundrende blikke:)
  Og tillykke med karakteren!
  kh Anne

  SvarSlet
 3. Tror jeg savler lidt sammen med dig Gry, for det ser da indbydende ud.

  SvarSlet
 4. Sikke en samling, det er da helt vildt. "I want to go to there", som Liz Lemon ville have sagt (30 rock, fed serie!).

  Og lækker morgenmad, det slår da mine kedelige bran flakes med længder!

  SvarSlet
 5. Dejlig start på dagen med sådan en morgenmad!

  Og sikke en stofsamling :-)

  Husk at kigge fordi Ridehuset i weekenden - det er jo retro-tema så mon ikke du kan være heldig at finde noget godt (jeg sælger også lidt retrostof selvom du vist ikke just mangler ;-) )

  SvarSlet
 6. Ja det er også noget der bare kickstarter dagen her - "smoothies-suppe" og farver i massevis!!

  Christine: Ja arrangementet er skrevet i kalenderen - vi skal dog i sommerhus fra torsdag, men håber at kunne nå hjem til det søndag :)

  SvarSlet
 7. Sikke en omgang lækre farver og stoffer. Hvor har du dog været så heldig at støve dem op?

  SvarSlet
 8. wauw, for en masse lækre stoffer. Hvor ser det godt ud sorteret i stabler der i sofaen.

  Hilsen Stine:)

  SvarSlet
 9. Dejlig morgen - det smitter dejligt ;o) Du har helt fantastisk meget lækkert stof - det vil jeg da gerne vide hvor du støver op?
  Jeg vil gerne vide om laver den skønne forårsanorak med uglen på, på bestilling ? Jeg er helt dårlig over den... Håber resten af din dag bliver lige så fantastisk som din morgen !

  SvarSlet
 10. Stofferne er samlet det sidste halve år, i genbrug, på lullaby.dk, trendsales, ebay, etsy og mange har jeg byttet mig til :) svært og tidskrævende, fordi der ikke er oceaner af det stof. Så det er bare med at lede, lede og lede :)

  SvarSlet
 11. Grinebidder: desværre syr jeg ikke anorakker på bestilling endnu, det tager stadig alt for lang tid ift hvad jeg kan tage for dem og den drillede lidt med lynlås og kantebånd, så jakker og børnetøj er pt til eget forbrug :)

  SvarSlet
 12. Note to self: tjek ALDRIG blogs når man er på arbejde! Så din lææækre morgenmad og vildt skønne stofsamling mens jeg var på arbejde og fik enormt meget lyst til både smoothies og kreahygge. Lidt dårlig timing...

  Jeg har lige fundet noget skønt retrostof (se min blog) og vil høre om du eventuelt har lyst til at bytte lidt?

  SvarSlet