Søg i denne blog

mandag den 19. april 2010

Lykkeglimt

"Lykke er en følelse, som sætter én i en til­stand af velvære. Lykke er individuel. Hvad der føles som lykke for en person, føles ikke nødvendigvis, som lykke for en anden person. Lykkeglimt er den lykkefølelse, som vi mærker i glimt af kortere eller længere varighed. Vi kan fysisk mærke, når vi står midt i et lykkeglimt eller mindes et lykkeglimt. En velvære brede sig ud i kroppen.
Lykkelig er ingen hele tiden. Men nogen får/skaber selv flere lykkeglimt end andre, og nogen er mere opmærksomme på "at samle" på, og lade sig berøre af lykkeglimt end andre." Disse smukke ord er herfra.

Jeg havde følelsen af lykkeglimt igår... En følelse af omsorg, fælles interesse, glæde og masser af varme smil. Dette lykkeglimt giver mig så meget energi, overskud og fokus på hvad der er vigtigt for mig. Hvad jeg vil prioritere min tid på, velvidende om at jeg fravælger noget andet!

Så i den nærmeste tid vil jeg:
*Kysse og kramme min datter og kæreste endnu mere
*Sætte pris på dem - og vise det!
*Lytte til mine behov og ønsker, i stedet for at acceptere og tie stille (dette kan også være nødvendigt, men at være i kontakt med egne prioriteringer og følelser er endnu vigtigere)
*Nyde alle de skønne stoffer, som jeg havde inden og nu også har efter det helt fantastiske blogtræf igår i Silkeborg! Og bruge dem :)
*Skrive de sidste indlæg om min fantastiske tur til USA, og nyde hvert et skrevet ord og solrigt billede :)
*Give en helt bestemt blomst med brede blade lige så meget igen som jeg får af hende
* Lave en betydningsfuld hver dag - og anerkende de dage, hvor jeg bare ikke heeelt når det pga huslige og praktiske gøremål.
*Blive ved med at blive inspireret og motiveret af de skønne indlæg som jeg læser dagligt... også selv om det måske ikke bliver vist udadtil i form af en kommentar på alle
* Udvikle de spirende venskaber og kreative relationer med alle de skønne skønne kvinder jeg mødte igår og stadig ikke har mødt ansigt til ansigt...

Så mange ord leder jeg efter, for at beskrive min oplevelse igår, min taknemlighed for interessen for min blog samt al den hjertevarme jeg møder herinde i blogland. Så for at beskrive alle disse tanker og følelser.... Tak :)

"Lykke er, når forventninger og virkelighed stemmer overens." - Troels Kløvedal (forfatter og verdensfarer)

13 kommentarer:

 1. Hvor er du sød :-)
  Dét blogtræf har virkeligt været helt fantastisk !

  SvarSlet
 2. Hej.

  Det var rart at møde dig face to face i går! Jeg synes også det var en super fantastisk dag og følte slet ikke at jeg nåede at snakke med nok mennesker:-)
  Håber vi mødes en anden gang igen.

  Mvh Maria

  SvarSlet
 3. Christina - dejligt at hilse på dig og høre at du bruger den filtede pung. Det var en fantastisk dag, som gik alt for hurtigt.

  SvarSlet
 4. Kære Christina

  Ja lykken skal søges i det daglige og prioriteres og bestemt er nogle ting langt vigtigere og givende end andre. Lykken er individuel nogle har lykke ved at eje andre ved at give. For mig er dit venskab i hvertfald del af min lykke. Giv månebarnet et stort kys fra mig :-)

  KH

  SvarSlet
 5. Ih altså, nu ægrer jeg mig endnu mere over at jeg ikke kom med. Men Helle har skrevet til mig, at hun måske vil planlægge det næste møde. Håber det bliver til noget! Så kan vi måske fylde en bil, og køre sammen til Ålborg :)

  SvarSlet
 6. Kære Christina
  Hvor var det dejligt at hilse på dig igår.. smilende og glad for jeg ser dig via din blog. Håber vi kan ses igen en anden god gang..
  Jeg ved præcis hvad du mener ang. følelsen af lykke...Den viser sig på mange finurlige måder og niveauer.. igår var en helt speciel en af slagsen. :-)
  Kærligst fra C

  SvarSlet
 7. Fedt endelig at kunne mødes via blogtræf! Haha.. selvom du først sent så det var mig ;) Nåå men tak for stofbytte.. det skal blive lækkert at bruge dem ;) Håber vi snart ses igen til et nyt blogtræf..

  SvarSlet
 8. Man fyldes jo nærmest af lykke-følelse alene ved at læse dit indlæg - billederne af det smukke stof, som er en fryd for øjet og ordene som i sin rigtighed giver én et spark bagi, så man kan lære at værdsætte de små ting i livet:) Det er slet ikke nogen dum idé at sætte ord på, hvad man vil gøre/fokusere på i den nærmeste fremtid - så er man allerede halvvejs i mål:)
  Meeeen...blir nu også en smule misundelig, hver gang jeg læser om den fantastiske dag I havde i går. Håber meget at der bliver et blogtræf igen i nærmeste fremtid - så SKAL jeg bare med:)

  SvarSlet
 9. Losarinas mor: Tusind tak, ja det var helt fantastisk og meget overvældende. Var en smule ambivalent inden, for hvordan ville det nu være at ses med folk i virkeligheden når man nu allerede havde en forestilling om dem? Men det viste sig at være helt suverænt og kun endnu bedre når man nu har mødt folk :)

  Kirkeby: Selv tak, det var også rigtig fedt at se og snakke med dig - nåede slet ikke over til cykelslangerne, men det må blive næste gang :)

  Unikarina: Hvor er jeg glad for at møde dig i virkeligheden og takke for pungen, for den har virkelig vagt glæde!!

  SvarSlet
 10. Tusindfryd: Ja lykken skal findes i ens dagligdag og de skønne mennesker der er en del af den - ligesom du :) Månebarnet har fået stort kys! Snart kan du få lov til at kramme hende alt det du vil, for er sikker på hun vil elske at komme og lege og så kan jeg underholde moderen i huset imens, her i "home alone"-tiden.... ja som inden længe nok er overstået, tiden går jo bare stærkt :)

  Julia: ja er helt klar på at fylde bilen og køre til Aalborg eller endda også et andet sted hvis det skulle være :) Jeg kører gerne :)

  Christina: Godt jeg lige nåede et kram igår, det havde jeg set frem til. Du er så vidunderlig - både i dine ord og som person foran en :)

  Maria: Ja for søren lige pludselig stod du foran mig, hvor jeg fik øje på dig :) tusind tak for stoffet, vil rigtig gerne se dig og bytte igen :)

  Malene: Vil også rigtig gerne møde dig, og mon ikke der kommer et nyt træf snart.....

  SvarSlet
 11. Skønne sande ord.. Så fint du får det formuleret..:) Helt enig..
  Og en dejlig dejlig dag i går - var ligesom dig spændt på hvordan forestilling og virkelighed ville gå i spænd.. Men du slog mig som lige præcis det, jeg havde tænkt.. Smilende og varm af sind.. Hyggeligt at møde dig - håber der bliver mulighed en anden gang..;)
  Kh Anne

  SvarSlet
 12. Hvor er det dog skøn og inspirererende læsning. Jeg er som alle jer andre faldet pladask for denne (for mig) helt nye blogverden. Jeg elsker at se de skønne billeder og læse indlæg som dette... så tak for reminderen om netop at leve i nuet og værdsætte også de små hverdagsting... Jeg glæder mig til forhåbentlig at lære folk lidt bedre at kende og er som Malene også skriver en lille bitte smule misundelig over ikke at have været med i Silkeborg *s*.

  SvarSlet
 13. Anne: havde også bare set frem til at give dig et ordentlig kram, for du har nærmest fuldt mig fra dag et herinde og jeg nød at følge din blog da den kom kort tid efter :)

  Charlotte: Håber også sådan at der kommer et snarligt træf, så endnu flere ansigter kan blive sat på :)

  SvarSlet