Søg i denne blog

onsdag den 26. maj 2010

Bloglands bagside...

Dagen i dag har vist været lidt rundtosset for os alle.
Jeg er dybt frustreret og ked af det på Rakels vegne....
Men jeg er ikke overrasket. Og det skræmmer mig!! For et par dage siden sad min kæreste og jeg nemlig og snakkede om de billeder jeg lagde ind af Luna. Jeg spurgte ham om det generede ham, at de blev vist offentlig og om det kunne blive brugt i mod os... og i værste fald ske noget med hende. Den risiko vil jeg aldrig kunne byde hende, os og vores familie!!! Men han støttede mig i at det var forsvarligt, og selvfølgelig billeder valgt med omtanke.
Jeg vil kæmpe for friheden til at vise vores billeder frem, også de personlige!! For selvom det er meget modbydeligt, så er det en risiko der altid har været her. Også i Danmark!
Og jeg tror der er rigtig mange der har drømt sig ind i Rakels liv som er fremstillet lykkeligt og med en ordentlig portion kærlighed, overskud, kreativitet og de lækreste børn!!! Og sådan fremstår de fleste blogs. Men vi skriver også om frustrationer, manglende nattesøvn, skæld ud, sure børn og alvorlige tanker... Og det gør os menneskelige. Vi inspirerer, motiverer og glæder andre. Hinanden. Og os selv.....
Derfor har det virkeligt skabt en trist tåge her hos mig. Jeg respekterer Rakels beslutning om at lukke hendes blog/gøre den skjult. Jeg synes det er så flot hun har gjort det der var bedst for hende.
Jeg er VRED over at det er sket. Jeg synes det er forfærdeligt, men samtidig priser jeg mig lykkelig over at der ikke er forkommet trusler eller i værste fald fysisk skade....
Jeg er KED AF at det har medført at jeg ikke kan læse hendes fantastiske DIYs, se TrilleTralle og The Vintage Hausfraus skønne unger samt følge Stubenfreudes blog...
Og mine egne behov er selvfølgelig ikke vigtigt ift den smerte det har påført de indblandede og os andre som nu må leve i uvisheden om det er sket for os og at vores indlæg og billeder nu vil være præget af denne situation....
Men jeg vil ikke lade mig overmande af en utilregnelig forstyrret kvinde, der har været så opslugt af andres lykke, og har prøvet at videreføre denne lykke som hendes egen!!
Hun skal ikke ødelægge den fantastiske glæde jeg har over at have mødt alle jer fantastiske kvinder, fået venskaber for livstid samt blevet inspireret på det vildeste til en masse kreationer og materialer!
Jeg har fået så meget mere end hvad hun har ødelagt for mig på en dag. Så jeg fortsætter samme stil, men jeg respekterer jer andres beslutninger omkring jeres blogge!

24 kommentarer:

 1. Godt skrevet! Jeg synes, at det er meget trist, hvis det personlige præg på bloggene forsvinder, og hvis vi ikke længere kan ligge billeder ud af frygt for, at der sidder en eller anden skør kegle og tager dem! Hun burde skamme sig, hvem hun så end er.

  SvarSlet
 2. Jeg kunne ikke være mere enig. Det er uhyggeligt skræmmende og direkte ulækkert. Og ligesom dig, gør det mig vred at vi ikke længere kan have "frie" tøjler på vores egne blogs...

  SvarSlet
 3. Jeg ved ikke lige hvad der er sket, men jeg synes det lyder rigtig grimt og ubehageligt..

  Tror jeg læser lidt videre på mine blogs updates, og ser om jeg kan læse mig frem til lidt mere.

  KH
  Cristina

  SvarSlet
 4. Jeg kunne ikke have sagt det bedre selv. Jeg laver et indlæg og linker til dette indlæg hos dig - håber det er ok:-)

  SvarSlet
 5. Jeg tilslutter mig de andre: godt formuleret. Du skriver ret nøjagtigt de tanker ned, som jeg har gjort mig i løbet af dagen.

  SvarSlet
 6. Jeg blev så forskrækket! netop igår sagde min mor til mig at jeg skulle passe på med billeder og pædofile, og så sker der sådan noget her...hmmm...
  Jeg er som skrevet startet helt forfra på min blog, og for nu er det nok mest krea billeder der kommer, men jeg vil lige tage en omgang evaluering med mig selv ang person fotos, for jeg synes ikke de sørgelige personer skal have lov til at styre vore liv.
  Og virkelig godt sagt Christina:o)

  SvarSlet
 7. Sikke et fint indlæg! Jeg ved ikke rigtig hvad jeg mere skal sige til det kaos der er skabt i blogland!
  "Den der lever stille lever godt" hørte jeg een sige engang. Lige nu er det det jeg mest har lyst til, men uhhh tror ikke jeg kan leve uden den kæmpe inspiration og energikilde det er at være i denne blogverden - når den er bedst!!

  SvarSlet
 8. Hej Christina - fedt skrevet....jeg ville også virkelig gerne fortsætte min sædvanlige stil men er simpelthen blevet rystet i min grundvold over at sådan noget sker her i lille Danmark. Jeg vil lægge knap så mange billeder ind fremover indtil jeg har fået det hele lidt på afstand - er simpelthen bare så rystet!!

  Vi blogges ved.

  Kh. Mette

  SvarSlet
 9. Jeg er helt i chok - har ikke rigtig været på i dag, så det er gået forbi mig hvad der er sket, men er ved at få samling på det..
  Puh ha, hvor er det bare for meget! Er også ked af det på de inpliceredes (og vores alles) vegne :-(
  Tilslutter mig også også dine ord Christina, og håber at vi kan stå sammen og forsøge at bevare det der er så fantastisk ved at dele kreativiteten og vores liv og tanker med hinanden når vi blogger.
  Håber, hvem hun så end er, har rigtig dårlig smag i munden, og at der på en eller anden måde kan blive sat en stopper for det hun har gang i!!!? Hvad får man lige ud af det?!
  Hvor kan man se det hun har lavet? Er det ikke muligt at sagsøge hende eller noget. Ej, jeg er så vred!

  Stort kram B

  SvarSlet
 10. Supergodt indlæ, Christina!! Jeg er meget enig - har fået SÅ meget godt ud af blogland, og det skal en forstyrret kvinde ikke have lov at ødelægge!!

  SvarSlet
 11. Kan kun give de andre ret.... super sagt og håber også det er okay jeg linker til dig.
  Så trist det her..

  SvarSlet
 12. Rigtig godt skrevet, Christina! Præcis de samme tanker har jeg gjort mig i dagens løb...Må håbe de finder frem til synderen og at hun bliver stillet til regnskab for det, hun har gjort...og at hun får noget behandling, så hun stopper den syge "leg" hun har gang i...

  SvarSlet
 13. Hvor er det godt skrevet! Jeg føler ligså dan. Har tænkt så meget på dette idag, hvor er det bare ærgelig at enkelte mennesker kan ødelegge for så mange andre.

  SvarSlet
 14. Jeg er også SÅ rystet, men desværre heller ikke overrasket, da jeg selv var udsat for noget lignende på Facebook.
  Trist det skal komme så vidt!

  SvarSlet
 15. Hej Christina
  Ja, som de andre skriver, så synes jeg også du har udtrykt det fint, så linker nok også lige til dit indlæg inde fra min side. Det hele er godt nok bare for langt ude!!
  Kh Mette

  SvarSlet
 16. Men når nu sagen er meldt til politiet, kunne det så ikke være en idé at alle implicerede meldte det? Jo flere desto bedre beviser?

  SvarSlet
 17. Hej,
  meget, meget godt skrevet. som du jo selv har lagt mærke til (hvor er du sød, at du har lagt mærke til det:)) har jeg lukket min blog pt. Jeg er midt i eksamensræset og skal lige have dem på afstand, inden jeg kan tage en endelig beslutning om, hvordan jeg vil forholde mig til hele det her. Jeg synes det er skønt at du fortsætter og har ben i næsen- dejligt at du holder ved, så jeg stadig kan få lov til at læse med hos dig og din skønne familie.
  kh kirsten

  SvarSlet
 18. Jeg er meget glad for at læse det du har skrevet og ærgerlig over ikke at kunne følge med i Rakels blog, som klart er en af mine foretrukne.
  ØV ØV ØV

  SvarSlet
 19. Hej Christina..
  Rigtig godt skrevet.. Jeg er meget enig med dig!
  Men jeg havde MANGE overvejelser omkring det at have en blog inden jeg gik i gang - og at blive bekræftet er ikke rart..
  Jeg kan og vil nok ikke undgå det personlige fuldstændigt, men er nok ude i en lille omsadling og lidt flere forholdsregler..

  Vi blogges ved - glæder mig til at blive ved med at følge dig..
  Kh Anne

  SvarSlet
 20. Dette høres jo helt forferdelig ut! Jeg vet ikke helt om jeg har forstått det riktig, men stemningen sier meg at dette er noe av farene med personlige opplysninger på internett. At det kan misbrukes av andre? Er det slik at flere danske bloggere har blitt frastjålet bilder som har blitt brukt av andre, da falske bloggere? Det høres virkelig ekkelt og skummelt ut? Jeg har registrert at Stubenfreude sin blogg, som jeg har fulgt, var stengt, men forsto ingenting da.
  Uansett hva det er som skjer håper jeg ikke det har alvorlige konsekvenser for liv og helse for noen ekte bloggere!? Varme tanker til alle berørte!
  Jeg har selv valgt en litt distansert hobbyblogg, fordi jeg er litt "redd" for at det kan skje noe galt, men det er jo mer eller mindre tydelige bilder og opplysninger som jeg ønsker skal behandles med respekt likevel:
  Takk for en koselig blogg hos deg og fy skam til mennesker som misbruker slikt!!!!

  SvarSlet
 21. Kære Christina,

  Rigtig godt skrevet. jeg kunne ikke være mere enig, og som du er jeg desværre heller ikke det mindste overrasket.

  Dejligt, du fortsætter og ikke lader dig tyrannisere :)

  KH Helle

  SvarSlet
 22. Kære Christina,
  Godt skrevet og godt kæmpet - jeg synes du er sej!
  Jeg vil også gerne være med og fortsætte her i blogland, for også jeg får så utrolig meget positivt ud af det! Men personlige billeder af min familie og mine børn kommer der ikke længere (det stoppede da jeg startede min nye blog), af mange - og også mere personlige grunde - kan jeg ikke længere forsvare det. Men jeg er af den overbevisning at jeg sagtens kan få en masse og give en masse her i blogland unden min familie blandes ind i det.

  Men respekt for din beslutning!
  Kh Louise

  SvarSlet
 23. Jeg er helt enig i dit indlæg, og ærgelig over at jeg ikke længere kan følge med i Rakels kreative farverige univers - det hele giver stof til eftertanke.

  SvarSlet
 24. Tusind tak for jeres tanker :) heldigvis er en ny dag begyndt i blogland og vi må støtte og nyde hinanden :)

  SvarSlet