Søg i denne blog

onsdag den 19. maj 2010

Mors dags gave, fødselsdag og stof...

En lille bytur igår medbragte min mors dags gave fra Box de Lux, som jeg havde glædet mig til - bare at gå i den skønne skønne butik og vælge noget lækkert. Hvad kan man ikke tænke sig derinde fra ;) Pga tidspres var jeg ikke kommet derned i sidste uge, men nu bød muligheden sig. Og med mig hjem fra Box de Lux fik jeg denne skønne lyskæde i mange farver... Turen bød også på de første gaver herfra til Lunas fødselsdag d. 30 juni... 2 år, PYH! Men på den anden side tror jeg ikke det blir så slemt i år, som sidste år... 1 års fødselsdagen tog HÅRDT på moderen, især fordi man ikke mere skulle regne med måneder som sådan, men nu ÅR.
I år kan jeg dog mærke det er anderledes, for hun er ved at blive så bevidst og jeg nyder vores "samtaler", for hendes sprog der udvikler sig fra dag til dag... så jeg er klar til at kalde hende to årig!!Den lækre lyskæde over et af mine egne malerier i stuen!Til sidst et billede af lidt sengetøj, som jeg også fik med hjem. Fra "Dengang" som Julia for nyligt anbefalede :)

9 kommentarer:

 1. Den er bare så fin, den lyskæde. Sådan lidt cirkus-klovn agtigt :)

  Uh, det ser ud til at Dengang har fyldt endnu mere nyt på hylderne, lækkert. Jeg må ned og lure snart igen. Det øverste lilla er særligt fint!

  SvarSlet
 2. Sikke et fint maleri du har lavet der:-)
  God dag.
  Mvh Maria

  SvarSlet
 3. Åh! Hvorfor bor man ikke i Århus?
  Vildt lækre ting du har fundet! :O)

  SvarSlet
 4. Julia: Ja lige præcis cirkus tænkte jeg også på - så festligt... min kæreste syntes nu at den også kunne ligne noget helt andet der godt kunne hænge i et vindue nede langs de tjekkiske gader, men jeg synes altså den er fin :)

  Ja tænkte det måtte være kommet efter dit besøg, for ellers havde du garanteret snuppet det også :)

  Kirkeby: Tusind tak, det er også en af yndlingsene herhjemme :)

  SvarSlet
 5. Sandie: Åh ja, Århus har nu nogle skønne ting... dog kan flere småbyer efterhånden også være med ift små designbutikker, men i Århus er der bare rigtig mange fine butikker, når man lige kender til dem og hvor de gemmer sig :)

  SvarSlet
 6. Boxdelux er bare en så fantastisk butik! Og det er en virkelig fin lyskæde:-)

  SvarSlet
 7. Iiihhhh, sikke smukke farver - man bliver jo i fantastisk humør!

  SvarSlet
 8. Hej Christina! Købte samme lyskæde i sidste uge, den er bare så fin og giver et hyggeligt lys :-) Og wow for et flot maleri!

  SvarSlet
 9. Det er da den fedeste lyskæde jeg har set. Har været inde og lure på deres hjemmeside, men kan ikke finde den derinde. Ved du, hvilket firma der har lavet den? Kh. Mette

  SvarSlet