Søg i denne blog

onsdag den 19. maj 2010

Skønt forårstaske :)


Efter at være blevet færdig med et net til hende her (som lige har fået en skøn blog), fik jeg en bestilling på et med samme hank. Jeg laver ikke to ens, men vil gerne lave med samme øverste stykke, hvis bare det nederste afviger :) Og med 24 lapper i forskellige mønstre er der jo meget forskel, så længe helheden bare har krudtugle-"looket" :)

5 kommentarer:

 1. Hej Christina,

  hvor er de flotte dine net :)

  Er det stof med påfugle, der gemmer sig blandt de andre til venstre i midten?

  Hvis det er og du kunne have lyst til bytte, vil jeg være meget interesseret i det :) Har lidt nyt i blogbutikken, men også en del, som ikke er der.

  Kunne også være interesseret i lappebytte til mit tæppe for at have flere forskellige, hvis du har lyst til det? Har en del pastelfarvet i den stil, som du plejer at bruge :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 2. Hvor er dine net altså bare super flotte :)

  SvarSlet
 3. Du laver nogle skønne ting! Jeg er glad for at du vil være med i min give away - jeg kan se at du vil deltage med 2 lodder, men du har kun skrevet 1 kommentar. Fordi jeg vælger vinderen via random.org, fungerer jeres kommentar som lodder, så kan jeg lokke dig til at kigge forbu med endnu en kommentar - så du ikke bliver snydt :-)

  SvarSlet
 4. Vilka vackra väskor du syr! Superfina.

  SvarSlet
 5. Mirjam: har skrevet på dit sidste indlæg :)

  Frk. Fie: tak skal du have, det er også ved at være blevet til en del.

  Stillestund: endnu en kommentar er nu skrevet :)

  Medea: Tusind tak :)

  SvarSlet