Søg i denne blog

mandag den 24. januar 2011

Dagen er LILLA!!!!

....min svigerveninde er nemlig blevet færdig som PÆDAGOG i dag!!!!! Er hamrende stolt, glad og spændt på hendes vegne!!! Hun har virkelig knoklet med bacheloren og uddannelsen generelt! Livet har ikke altid været nemt pga. familiekonflikter på hendes fars side, og i dag står hun med en ny titel og en fremtid, som hendes far ikke kommer til at være en del af. Det er ved at være nogle år siden, at hun tog den beslutning og hun kæmper stadig med flere konsekvenser! Derudover har hun på sidelinjen af uddannelsen kæmpet med depression, men er kommet så stærkt videre med gode redskaber og en fantastisk vilje!
Jeg er det sidste halve år blevet endnu mere bevidst om, hvad der har medvirket til at forme hende - jeg har egentlig altid kendt historien.... men én jeg troede jeg kendte ud og ind... hende kunne jeg godt lære mere om! Forstå hende mere. Og have behov for også, at vende vrangen ud på mig selv og vise hende min sårbarhed, svaghed og mangler.
Vi er meget forskellige.... og meget ens. Nu er vi også begge pædagoger!!!! 
Og som om det ikke er nok.... Hun har fået job samme dag! Det er for S.E.J.T!!!!!

Dette lilla indlæg er til ære for dig, Jeanette - du fortjener det!! Stort tillykke søjde, jeg ser frem til vores fremtid sammen som svigerinder, veninder, kollegaer inde for samme fag, Lunas gudmor og faster/mor!!

13 kommentarer:

 1. Elsker lilla!-så hos os er hver dag lilla (man er vel pædagog)...
  Tillykke med veninden:-)

  SvarSlet
 2. Så lige puden på dit billede m. den gule knap! Nu er jeg sikker på at alt det lilla jeg har skrabt sammen til min nye pige skal have selskab af noget gult!

  SvarSlet
 3. Stort tillykke med din svigerinde!!

  Smukke lilla farver i øvrigt.

  SvarSlet
 4. Kan bare heller ikke få nok af lilla! (er ikke pæd. men lidt i retning deraf;) dagplejer tæller vel også lidt i regnskabet)
  Jeg har lige netop idag blogget om lilla.. nemlig en poncho jeg syede til ældstedatteren. Kik forbi, der er også give aways.
  Hej fra mig.

  SvarSlet
 5. Tillykke med svigerinden. Hos os er hver dag lilla - meget mørkelilla! Vi er nemlig begge pædagoger :-) Min mand blev færdig i onsdags - og ja, jeg er også hamrende stolt.

  SvarSlet
 6. Herlige bilder! Hvor har du fått tak i lyslenken? Lilla er en fin farge, og en farge som er vel verdt å feire din svigerinne med!

  SvarSlet
 7. Tusind tak for jeres kommentarer - de vil helt sikkert glæde hende :)

  SvarSlet
 8. Åh elsker bare lilla!!! Super fede billeder :D

  Må jeg lige spørge dig Christina! Som ny blogger, er der lige nogle ting jeg gerne vil lære. Hvordan får du dine billeder til at blive vist i så stort format? Og hvordan laver du den flagranke-bord (imellem indlæggene)? Skriv gerne til mig på min blog, hvis du har mulighed for det.

  VH Mette

  SvarSlet
 9. Gratulerer til din svigerinne! Så hyggelig at du har dedikert dette innlegget til henne :-) Det finnes mange helter der ute, store og små, som fortjener oppmerksomhet. Din svigerinne er en av dem. Så bra for henne at hun har nådd dette målet! ;-)
  Åsså ble jeg jo kjempeglad da jeg så alt dette lilla, og disse glade bildene. Dette ble en fin start på dagen. Takk for det! :-)

  SvarSlet
 10. Jeg eeelsker lilla!
  Så flotte bilder og enda mere resten av innlegget. Jeg ble rørt. Jeg kjenner at du i sannhet er et godt menneske kjære Krudtugle :o)

  Jeg vil også takke for den flotte pakken jeg fikk i posten i går. Stoffene var aldeles nydelige. Jeg er meget fornøyd :o)

  SvarSlet
 11. Heldige svigerinne som har en så godsvigerinne som du...flotte lykkeønsker til henne her fra deg.
  Lilla er yndlingsfargen min!! Så flott lilla kjole lenger opp her :)

  Marit

  SvarSlet
 12. Lilla er også en favorit hos os ;O) Tillykke med din svigerinde, hun lyder som en sej og beundringsværdig kvinde.....dejligt at have sådanne personer i sit liv!

  SvarSlet
 13. Åh så fint ni fått i er stue!!

  SvarSlet