Søg i denne blog

lørdag den 22. januar 2011

Weekend!

Afslapning, sushi, x-factor, rødvin og afslapning var begyndelsen på vores weekend! Troels har arbejdsweekend, så vi fik lidt selskab af min søster. Føtex har denne uge 28 stykker sushi til 50,-, så det havde hun købt med. Jeg fortrækker helt klart at lave det selv, men det kræver tid afsat og større indkøb. Vi sluttede måltidet af med en skøn fastelavnsbolle og hhv. kaffe og varm kakao.
Vores sofabord har fået en makeover og malet i en skøn blå farve, og jeg er uden tvivl blevet inspireret af denne skønne kvinde, hvis ideer og kreativitet jeg har stor respekt for!

Her er hvad jeg fandt på at bruge tuborg-kassen til fra forrige indlæg! Vores vattæpper har flydt omkring i stuen, men nu er der lidt styr på dem :)

6 kommentarer:

 1. Ser skønt ud med sushi. Det er bedst at lave det selv, men når prisen er så favorabel, kan det faktisk ikke betale sig. Håber det smagte :-)

  SvarSlet
 2. Hvor er kassen blevet fin, synes at den så noget medtaget ud da Julia havde reddet den, men super ide at bruge den til vattæpperne. ( som iøvrigt er meget fine, jeg elsker vattæpper)

  Håber at i nyder resten af weekenden.
  Louise

  SvarSlet
 3. Elsker sushi - elsker vattæpper - elsker gammel ølkasser!
  Misundelse er en grim ting :-)

  SvarSlet
 4. Skønne vattæpper og kasse, wauuu
  stine:)

  SvarSlet
 5. Dejligt kassen kunne bruges. Det gjorde meget lige at fylde logoet ud på nyt, og det ser fedt ud som opbevaring. Og uhmm, sushi...Hmm, hvordan får jeg lokket kæresten med på det i aften?

  SvarSlet
 6. Kan kun sige som kreativista i Boligrum.....
  Misundelse er en meget grim ting...
  Sidder og får en vanvittig lyst til Sushi.. Ikke kun fordi jeg er gravid, selvom det ville være en super undskyldning, men fordi jeg ELSKER sushi... og jeg bor i en lille bitte by, hvor man overhovedet ikke kan få sushi... øv.. havde jeg da bare set de havde tilbud på det i føtex før det lukkede.... SUK..
  Nå men nyder de skønne billeder du har lagt ind i stedet så..
  Ha en dejlig aften...
  Smil fra Tina

  SvarSlet