Søg i denne blog

søndag den 23. januar 2011

Weekend-leg!

I dag har vi haft besøg af en legekammerat, som bor tre huse fra os! Ham og hans forældre er super søde, og vi er taknemmelige for at have mødt dem. Det er sindsygt fedt at bo så tæt på nogen, som man er faldet i hak med fra dag 1 af og som har lige så stor interesse i børnepasning-byt, legeaftaler (både med og uden forældre) og afhentning i vuggestuen af hinandens børn. Vi har allerede nu haft hinandens børn på besøg flere gange, og vores unger leger fantastisk sammen. Der er lige knap et år imellem dem, så de kommer ikke i klasse sammen, men de kommer helt sikkert til at blive de bedste venner!! Det tyder det på (forældrene hepper) og vi glæder os til at de bare kan rende frit hos hinanden!
Da vi stod op i morges lovede jeg Luna smoothies når han kom. Han nåede nærmest ikke ind af døren før hun fandt kopper og sugerør frem!
 Her en meget tilfreds pige med smoothies i hånden!
 Lidt tørret frugt og poppet hirse!
 Skøn leg i værelset!
Dejligt med raske legende børn! De har nemlig begge lige været syg med opkast og tynd mave, for Lunas vedkommende fredag nat og igår formiddags (en måde at få set de forskellige dynebetræk man har - men sikke en tøjvask bagefter!!). Men det er heldigvis ovre igen! Når det nu skal være, så er det da altid noget at det er i weekenden... Ikke flere sygedage/barn syg til mig, tak :)

7 kommentarer:

 1. Så ser man et dejligt sprudlende billede på blog-roll. Og der er du igen :)
  Hvor dejligt med nabovenner. Min søster og jeg voksede op med et andet søskendepar. Det var så dejligt. :)

  SvarSlet
 2. Det ser hyggeligt ud. Vil også bare sige tak for fin stof-pakke der er ankommet her hos mig i går. Dejligt! - Mette

  SvarSlet
 3. Ha ha Christina, "en måde at se de forskellige dynebetræk man har på" ;-)
  Omgangssyge med opkast osv. er bare så øv :-( Håber I andre slipper!
  Glæder mig til vi snart skal ses!
  Kram

  SvarSlet
 4. Vilket läckert täcke!

  /Mia :)

  SvarSlet
 5. Man kan ikke ønske sig noget bedre end gode naboer. Her i Holstebro har vi også været så heldige at falde i hak med et andet par her på vejen. Sønnen bor her nærmest og det er rigtigt skønt for min søn. Detsværre mangler vi lidt nogen vejkammarater til pigerne men man kan jo ikke få det hele. Det lyder som om de har hygget sig og det er bare skønt ovenpå sådan en omgang sygdom.

  SvarSlet
 6. Hvor er hun bare smuk din Luna det billede af hende er da bare så kært :-) Skønt med leg og hygge mellem naboer, det er jo guld værd!
  Emil´s bedste ven bor også lidt længere oppe af vejen og de 2 drenge har været så meget sammen, at de begynder at have samme mimik og udtrykker sig på den samme måde :-) Ret underholdende...

  Knus Mette

  SvarSlet
 7. Sikke et herligt billede af Luna!


  Xenia
  http://hjemmehosxenia.blogspot.com/

  SvarSlet