Søg i denne blog

torsdag den 20. januar 2011

Lidt nyt!

Herhjemme er vi ved at komme ind i en hverdag igen. Det er blevet varmere og lysere!! Det har virkelig været med til at hive humør og overskuddet frem :) Vi har været i haven og fjerne byggeaffald fra vinterens byggerod, jeg har stået i køkkenet og kokkeret lækre salater og dyp og min kæreste har eksperimentet med hjemmelavet nutella!
Vores 1. sal er ved at blive rigtig lækker. Vores sofabord og vinduer er blevet malet. Nu mangler vi nogle vægge og lister, så er vi ved at være færdig, og billeder kan komme på bloggen!
Lidt kreativt er der også blevet til, hårbøjlen øverst er en fødselsdagsgave til min skønne veninde Nanna, samt denne broche:
I SFO'en flyver tiden afsted! Vi er over halvvejs med 0. kl og jeg NYDER mit job som primærpædagog for 21 børn, og som del af et hel team med tre 0. kl. plus et miniteam med diagnosticeret børn med særlige behov.
Lige nu er det perler der hitter ekstremt:
I weekenden, der jeg var hjemme på mine forældres gård, overraskede min mor med denne super lækre hjemmestrikket vest og matchende bluse! Jeg elsker den, og er virkelig blevet glad for veste, fordi det luner i kulden, men ikke er alt for varmt, når månebarnet tonser og danser rundt i vuggestuen! Den er stor nok til næste vinter også, så det er jo bare perfekt!
Og så har disse lækre bunker fyldt meget af min fritid de seneste par uger, og er ved at være klar til at få sendt de mange sidste pakker afsted i morgen fredag! Det er jo ikke sådan når man er flyttet til en mindre forstad - her er der kun postbutikker og de har kun åbent fra 13-17... og i dag lukker jeg i SFO'en og kan derfor ikke nå at få dem afsendt, selvom flere pakker er klar... men i morgen :)
I SFO'en er tegning og farvelægning også noget, der interesserer vores børn rigtig meget...Mandala-tegninger, som nedestående, er de vilde med at farvelægge, og jeg har planer om at farvelægge nogen selv og hænge dem i sorte rammer i vores hjem! 
Ha´en rigtig dejlig dag :)

10 kommentarer:

 1. Ja det er deilig å komme inni rutinene i hverdagen igjen etter en sånn sykdomsperiode :) Så fin vesten var! Heldig som har en så snill mor :)
  Kjenner sommerfuglene i magen av å se på stoffbunkene ja ;)
  Ha en fiiin dag :)

  SvarSlet
 2. Super lækre farver du har i hele indlægget!

  Godt at høre I er ovenpå igen !! Og JA veste er også et kæmpe hit herhjemme.

  Smil fra Mia

  SvarSlet
 3. Virkeligt dejligt og farverigt indlæg.. :) Hav en dejlig dag.. ;)

  SvarSlet
 4. Glæder mig til at se billeder af Jeres "nye hjem" :-)

  SvarSlet
 5. Så flotte fargerike bilder på en torsdag.De bunkene med stoff gjør glad! Herlige tekstiler.

  Marit

  SvarSlet
 6. super dejlige ting du har gabg i, super og se du er på toppen igen :)

  SvarSlet
 7. mandalaerne er også rigtig flotte...ville gøre sig rigtig godt i sorte rammer!

  SvarSlet
 8. Sååååå mye fint! Jenta mi hadde hoppet i været om hun hadde fått den fine hårbøyler :) Siw

  SvarSlet
 9. Hvor er det et dejlig indlæg. Du må virkelig føle dig rig på mange måder.

  SvarSlet
 10. Det var dog en fantastisk idé! Altså det med mandalaerne. Det tror jeg da også jeg vil gøre. Tak for inspirationen!

  SvarSlet