Søg i denne blog

torsdag den 24. marts 2011

Marked overvejelser!

En god stak tørklæder er nu klar til markedet! 14 styks med 6 stjerner på hver!! Er spændt på, om der er salg i dem - ja i det hele taget er jeg spændt på, hvor meget jeg kan sælge sådan en weekend. Og også hvad jer der kommer, vælger at bruge jeres penge på!
Der er sket det, at min bod-makker er sprunget fra! Det er rigtig ærgerligt, men hendes grunde er meget reelle og forståelige! Jeg savner at have en, at forberede mig sammen med, men jeg har valgt stadig at tage med og have boden selv. Der er for kort tid tilbage til at få en anden ind i boden og nu kan jeg bruge muligheden, til at opbygge boden som 100 % Krudtuglens Mor og have flere og større malerier med!
Så det er det jeg gør - håber I vil støtte min bod - der er lidt udgifter, der skal tjenes ind ;)

15 kommentarer:

 1. Søde jeg glæder mig til at se din farverige Krudtugle bod! Og jeg bliver fristet, det ved jeg ;-)

  Sweet dreams

  SvarSlet
 2. Og jeg glæder mig til at vise dig den :o)

  SvarSlet
 3. Hvor er de smukke. Ville elske at have sådan et. Jeg håber vildt meget på at nogle af de lækre sager I laver kommer på amio bagefter. Ville jo så kunne være der og bruge alt for mange penge.

  SvarSlet
 4. Forstår godt dine overvejelser, men er sikker på, at du vil tiltrække en masse opmærksomhed på din krudtugle butik;)

  SvarSlet
 5. De er sååå fine dine tørklæder - og jeg glæder mig til at se din stand!!

  SvarSlet
 6. Jeg ved du får den mest fantastiske stand Christina!!

  Du kommer uden tvivl til at indtjene det du har satset!

  Tanker fra Mia

  SvarSlet
 7. Jeg er godt nok også spændt på, hvor meget der bliver solgt! Jeg er også ved at overveje, hvor mange ting, jeg skal have med, men jeg synes, at det er svært! Men jeg glæder mig til at se alle jer andres boder:)

  SvarSlet
 8. De tørkledene var super fine! Jeg er sikker på at du kommer til å selge noen ;) Og skulle virkelig ønske jeg kunne komme ned en tur... Du lager så fine ting, med så fine farger:) Lykke til! Klem Tone

  SvarSlet
 9. Jeg glæder mig til at se dig igen og din farverige stand - er sikker på det bliver lige min stil, så tror da bestemt vi handles ved :-)

  Æv med din makker hende havde jeg også glædet mig til at se - men ja forstår det jo godt.

  Rigtig god weekend

  SvarSlet
 10. Hej med dig!

  Jeg glæder mig til at komme over og se markedet om lørdagen! Så jeg håber da du har nogle af dine tørklæder tilbage! Hvad regner du med at tage for dem! *ss* Og hvilke andre skønne ting tager du med! *ss*

  Knus Mie

  SvarSlet
 11. Det bliver med garanti en fin og farverig bod! :)

  Jeg har tænkt en del på Louise den sidste tid, og vil gerne sende hende en mail, men har ikke hendes mailadresse og ved ikke lige hvor jeg ellers kan finde den. Vil du ikke gøre mig den tjeneste og maile den til mig på maikenholmnors@gmail.com? Tak. :)

  SvarSlet
 12. Hej Chris:-)
  Det er bare så dejligt at klikke sig ind på din blog. Det er bare de fineste ting du laver - bliver helt forelsket i det hele.
  Jeg har også lavet mig en blod, hvor jeg skriver om lidt løst og fast..
  Kram fra Gigi:-)

  SvarSlet
 13. Hei på deg:)

  SÅÅÅ mye fint du lager:):) Jeg legger met til som følger av bloggen din..gleder meg til å følge deg videre:)

  Klem fra garnguru

  SvarSlet
 14. Det skal nok blive et super marked Ü
  Gid jeg lige kunne komme forbi (en lille smuttur her fra Canada).
  Dine tørklæder er så skønne. Specielt det der ligger øverst i bunken, med det rød/hvide stof. Er det noget stof du har købt fra nyt eller ligger du inde med en skat fra svundne tider ?

  SvarSlet