Søg i denne blog

torsdag den 29. september 2011

Forberedelser...

Herhjemme er den sidste uge gået med arbejde, en fuldt booket weekend, tøjvask og andet gøremål, der virkelig har trængt, en parmiddag hos min søster og hendes kæreste og til sidst har jeg været i gang med en masse forberedelser...
...En masse stof er klippet ud til kommende stofpakker, der kommer til salg her på bloggen i weekenden!
...mine drengestoffer til lillebror, er linet up på kreabordet og virker enormt inspirerende :)
...en babyrangle til barnevognen, er ved at blive til!
...jeg har fået kigget på babytøj til drengebarnet... Nu er der jo en god undskyldning for shopping ;) Denne body købte jeg for længe siden hos Ulla - uanset køn ville vores kommende barn blive proppet i den. Og den kan da godt gå til en dreng, ikk?
...stofbleer fra småfolk ligger klar og tror vist, der skal suppleres med flere fra småfolk, for de er da virkelig for fede!! Derudover har jeg en ordentlig bunke hvide stofbleer, der skal farves... nok græsgrønne, for det er en farve jeg er blevet helt tosset med - især efter at vi fik af vide, at vi venter en dreng :)
...et babybetræk med de fineste skyer og balloner købte jeg for længe siden på trendsales - hvis nu vi skulle få en dreng engang... og det får vi nu :)
...ligeledes har jeg fundet dette betræk frem fra bunken af stof, og det skal der heller ikke klippes i! Elsker de små harer <3
...så har jeg fået sorteret pigebunken fra, som jeg ikke har kunnet lade være med, at samle ind til inden vi vidste køn... det bliver ikke sat til salg, for hvis nu der kommer en pige i vendekredsen en dag, ja så skal de fine fine ting gemmes til hende :) Der er tre babybetræk, to stofbleer og en overlækker body fra krutter!!
...nedfaldne æbler er samlet sammen og ligger lige nu i det smukke kar fra min kærestes bedsteforældres garage og som er et kar, som Troels har badet i som lille!
...Hr. græskar hilser vi pænt på udenfor hver morgen og eftermiddag. Han skal have ansigt i weekenden er planen :)

12 kommentarer:

 1. Dejlige billeder, lækre sager. Hvad er det nu papiret til Waldorf stjernerne hedder?
  Kh Mia

  SvarSlet
 2. Nej, hvor skægt. Det er første gang, jeg har set harer sengetøjet her i blogland - også i grønt. Jeg har det i rødt, helt tilbage fra jeg selv var baby. Det er godt nok slidt.

  Det er en rigtig fed heldragt, men jeg ville ikke putte min dreng i den. Dertil er den for tøset efter min smag.

  SvarSlet
 3. Glæder mig til at se nærmere på stofpakkerne. Er der en diy på stjerne et sted - og vil du afsløre hvor?
  Mvh Tina

  SvarSlet
 4. Sikke mange fine ting du viser frem!
  Hvis du skulle overveje at ville af med det lilla blomstrede dynebetræk vil jeg meget gerne købe!!

  SvarSlet
 5. Sikke en travl uge du har haft, men du ser ud til at have nået en masse ;o)

  Glæder mig til stofpakkerne...

  SvarSlet
 6. Dejlige billeder af masser af lækre sager!
  Jeg har længe haft barnevognspynt på to-do - listen, men har ikke kunnet finde det helt rigtige. Din idé er super fin og enkel, den kunne jeg godt finde på at lade mig inspirere af :)

  SvarSlet
 7. Du har lige givet mig en kæmpe klump i halsen.. Sengetøjet med ballonerne på havde jeg da jeg var barn. Husker det og savner det..

  Kan godt se at du er glad for det.. meen.. Hvis du vil sælge det, så svar venligst tilbage.. :)

  SvarSlet
 8. Sikke en fin stjerne! Og noget lækkert stof! Og og og! Der er godt nok sket en masse!! :)

  SvarSlet
 9. Dejligt med flere drengemødre i blogland:-) Så er der endnu et sted at finde drenge inspiration!

  Fine sager til lillebror:-)

  SvarSlet
 10. Tusind tak for alle jeres kommentarer :) det er altså noget surt at have svaret hver enkelt tilbage og når man så skal sende kommentar så bliver teksten fjernet øv :(

  Så det bliver lige et hurtigt svar, da jeg må afsted på arbejde!

  Den fine waldorf stjerne har jeg ikke lavet, men mener det er Karen Klarbæks mor, og købte den af Karen til sidste års julebasar...

  Jeg ville gerne sælge sengebetrækkene for at glæde jer, hvis jeg ikke selv var så pjattet med dem... så indtil videre bliver de ikke sat til salg :)

  SvarSlet
 11. svarer lige retur:)
  Det er kun betrækket med ballonerne jeg er ude efter.. Men kan godt forstå du selv syntes det er sødt.. Men kom med et lille hint hvis du vil sælge det alligevel. Rigtig god weekend til jer.

  SvarSlet
 12. Jeg synes godt at man kan bruge lilla betræk til en dreng, især m grønt eller brunt til :-) så kan du jo nyde det imens.

  SvarSlet