Søg i denne blog

søndag den 4. september 2011

Klar til den kolde tid...

Brrr.... Jeg synes allerede det er koldt! Efteråret er kommet tidligt (tidligere end det plejer eller er det bare mig?). I år har jeg været tidligt ude og anskaffet på fleecetrøje, nye gummistøvler og elefanthue til Luna. Vinterjakke og flyverdragt er vi nu ikke kommet til endnu.
I dag fik jeg også garderet mig i mod frosne tæer. Jeg fik nemlig købt disse helt fantastiske Sorel vinterstøvler inde i Århus, som havde søndagsåbent! Im in loooove, hold op hvor er de varme og lækre! Jeg kommer til at bo i dem :) Og så passer de perfekt til min nyerhvervet strikcardigan, som jeg har købt på ts af én der ikke fik den brugt - tror ikke den er brugt overhovedet. Simpelthen så skøn!
Efterår/vinter - kom bare an!!

7 kommentarer:

 1. Uh lækre sager...:) Og sikke en strik!! Det er lige sådan én jeg ønsker mig..:)
  Jeg købte sidste år den dejligste vinterjakke til alt slagss vejr - men mangler støvler, så jeg er også ved at kigge.. Der skal jo spadseres med barnevognen hen over vinteren;)
  Har også kig på disse - virker de normale i størrelsen?
  Har også shoppet til K - mangler vinterstøvler og jakke for at være i hus;) Men har en deadline - hvis ikke jeg vil ha' faren ud og shoppe..;)
  KH Anne - som også er tosset med den kjole du har syet til Luna..;)

  SvarSlet
 2. Så herlige og varme sko og slik en fin strikkejakke,-ha en fortsatt fin kveld

  SvarSlet
 3. ÅRH! HVor er det bare nogle fede støvler!!! Sådan nogen må jeg se at få råd til.. Jeg ku også godt tænke mig at vide, om de er store eller små i størrelserne.. Og er de tunge?

  SvarSlet
 4. Hold da op de er lækre!
  Jeg anskaffede mig også et par sorel støvler sidste år, og jeg boede og i dem. De er bare så skønne. Aldrig mere våde kolde tæer Ü

  SvarSlet
 5. De er SÅ fede de støvler, dem MÅ jeg eje...

  SvarSlet
 6. Det er nemlig begyndt og blive super koldt.

  Og sikke nogen dejlige ting du har fået fat på.

  SvarSlet
 7. Jeg vil virkelig anbefale dem, trods jeg slet ikke har nået at gå i de endnu... de føltes som smør når man går i dem!! Det var lidt svært med størrelser fordi det er amerikanske størrelser, så mit råd er at man prøver dem i en butik hvis man vil købe dem online...

  SvarSlet