Søg i denne blog

søndag den 18. september 2011

Glimt fra weekenden!


En dejlig weekend er nu overstået. Jeg har været i mine forældres sommerhus i Ebeltoft med en af mine allerkæreste og tætteste veninder. Det var hendes fødselsdagsgave fra mig tilbage i juni - gaven var en weekend i september med hygge, snolder, tøsefilm, brændeovn, lækre latte + chai-te, levende lys, kreative syslerier,en masse slik og chokolade bl.a. lakrids chokolade mandler fra summerbird samt en masse god mad, som jeg havde forberedt og handlet ind til inden vi kom derop, så hun slet ikke skulle tænke på noget.
Det har været så SKØNT!!! Der gik total julepynt i den og vi fik lavet en masse fint hjemmelavet pynt og jeg fik også lavet nogle kreative kalendergaver (til min mor, som får en hjemmelavet pakkekalender af mig og mine søskende, mens min far får en med specialøl og lækkerier). De kommer dog først på bloggen i december :)
De hvide keramikophæng er inspireret af de mange fine ophæng, som prægede blogland sidste jul og sikkert vil gøre igen i år. Disse er til eget forbrug og har fået forskellige farvet gummisnor.

13 kommentarer:

 1. Ihh hvor ser det bare hyggeligt ud. Og sikke en fantastisk ide Christina, du er da en dejlig veninde :)

  Kram

  SvarSlet
 2. Ih hvor ser det skønt ud, rigtig hyggeligt :)

  Og super flot pynt i har fået lavet!

  SvarSlet
 3. Det lyder da som en fantastisk gave, sådan en ønsker jeg mig også! Må hellere sende link rundt til dette indlæg ;o)

  SvarSlet
 4. Hvor ser det ud til at have været en fantastisk hyggelig weekend!! :)

  SvarSlet
 5. Det ser dejligt - og usundt - ud! Sikke en fed fødselsdagsgave. Sådan nogle veninder som dig vil jeg også gerne have. Haha, måske jeg skulle følge Idas eksempel og sende links ud. ;)

  Da jeg så billederne tænkte jeg netop at du havde taget forskud på sæsonerne, men hvor er det dog sødt af jer at lave de fine pakkekalendere til jeres forældre. :)

  SvarSlet
 6. Det var da en helt fantastisk gave.... Fine ting I har fået lavet!

  SvarSlet
 7. Det ser drønhyggeligt ud! Man får jo helt lyst til at eftergøre jer sådan en tur :)

  SvarSlet
 8. Sikke en god veninde du er, Christina! Det ser ud til at I hyggede jer BIG time.
  Må lige høre, hvad de fine ophæng er lavet af? Er det selvhærdende ler eller noget helt andet? Det ser mere blankt ud i det, men de har måske bare fået noget lak!? Det ser i hvert fald rigtig godt ud!

  SvarSlet
 9. Ser ud til at have været en dejlig weekend!
  Må jeg spørge hvor du har købt snorene til ophængene - de er virkelig fede.

  kh. Mette

  SvarSlet
 10. Sikken fantastisk gave at give!!!

  SvarSlet
 11. Lyder bare SÅ hyggeligt - der er ikke noget som en dedikeret venindestund med kreahygge og efterårskulde udenfor vinduet! Må jeg spørge hvordan det fungere med keramikken - køber du bare færdig keramik og brænder den, er det lakeret og går det blot i en almindelig ovn? Vil så gerne igang med lignende nemlig :-)

  SvarSlet
 12. Sikke en dejlig weekend du har haft. Jeg vil også gerne lige høre hvordan de ophæng er lavet. Det ligner noget jeg kunne lave med børnehavebørnene. Og med mig selv også.

  SvarSlet
 13. Ser ut att ha haft en härlig helg med både gott och pyssel. Perfekt med andra ord ;)

  Mia Kiiromi :)

  SvarSlet