Søg i denne blog

tirsdag den 20. september 2011

How to...

Tusind tak for jeres kommentarer i sidste indlæg!! Ja jeg følte mig faktisk også som en ret sej veninde efter at have givet den gave :)
Dertil skal det også nævnes, at jeg ikke altid i hverdagen føler mig helt tilstrækkelig ift. hvor meget jeg gerne vil være der for mine veninder, sørge for at få svaret smser og generelt bare skrive til dem før de skriver til mig... men nå, øver mig i at acceptere at tiden er knap med mand, barn, en mere på vej samt hus og at man bare ikke kan nå alt. I hvert fald ikke altid så hurtigt man gerne ville...
Til jer der har efterspurgt diy på keramik-julefigurerne så er det såmænd meget simpelt. Jeg har købt noget hvid creall-therm ler i den lokale spejderhytte hjemme hos mine forældre - jeg tænker at man kan finde alt muligt forskelligt hvidt ler - selvhærdende eller ej. det jeg har brugt her er noget hvidt modellermasse, der skulle brændes i ovn ved max 130* i 20-30 min. (og det fik de).
Figurerne er udstikket med småkageforme og så har jeg brugt en blomst jeg har lavet ud af cernit til at trykke mønster i... derefter har de fået en smule halvblank trælak. Det var det jeg lige havde, og det fungerer fint :)
Se også her Wenches fine DIY på skønne ophæng!
Snoret er også købt i spejderhytten af deres sidste restlager, så kan desværre ikke henvise til et sted, hvor de stadig kan fåes.

11 kommentarer:

 1. smart smart... Og tak så har man da noget af gå efter... Så er det bare at gennemsøge de lokale butikker for hva de har af den slags...

  SvarSlet
 2. De er bare SÅ fine, jeg skal straks have købt noget ler og i gang....for det er da en genial julegave ide (eller bare adventsgave ide) til bedsteforældrene fra børnene - og så vil jeg også elske at have dem hængende hos mig selv:-)
  Var det farvet gummi bånd du har brugt?? Det må man da kunne finde i diverse hobby forretninger, mon ik??
  Tak for ideen:-)
  Knus Malene

  PS. Må absolut tilslutte mig alle dem der har kommenteret på indlægget om veninde turen - hvor ER du bare en super sød veninde...sådan én sku alle ha:-)

  SvarSlet
 3. Hvor er de fede! Lige til at bruge til gavemærker til jul og så kan modtageren bruge dem som pynt efterfølgende ;)
  Tak for idéen - har lige meldt mig som fast læser og glæder mig til at blive mere inspireret!

  SvarSlet
 4. Ej, hvor er de altså fiiine! De kommer da til at pynte helt forfærdeligt godt på et meget heldigt juletræ!!! :)

  Kærlig hilsen

  Tina

  SvarSlet
 5. Så god en ide. Det må jeg også bare prøve :-)

  SvarSlet
 6. Tusind tak, søde Christina. Glæder mig allerede til at komme i sving. Når altså materialerne er indkøbt:)

  SvarSlet
 7. Cs; velbekommen håber du får lavet nogle :)

  Malene; ja tænker også jeg vil have lavet nogle til værtindegaver og til min mors pakkekalender :) Ja det er noget gummibånd tror jer, mon ikke man kan finde noget alla det andre steder?

  Camilla; der inspirerede du lige mig, TAK :) god ide med gavemærker!!!

  Tina; ja nogle skal nok på juletræet og andre på troldegrenen, glæder mig sådan til jul!!!!

  Mette; jeg vil også have lavet en stak mere, synes nemlig de er så fine!!

  Malene; Velkommen søde! Ja det er lige med at få købt materialer... sikke meget man egentlig kan få raget til sig af materialer ;)

  SvarSlet
 8. Hej
  Det er simpelthen den sødeste gave jeg nogensinde har hørt om, og sikke nogle skønne ting i fik lavet :)

  SvarSlet
 9. Hvor er du sød, tak :) ja det var lidt sjovt at lave julepynt i september måned, men skønt at være i god tid for en gang skyld :)

  SvarSlet
 10. Har sådan en pakke porcelænsler liggende, nu vil jeg da bare ta' hul på det;-)

  SvarSlet
 11. god ide - så er der hurtig julepynt ;)

  SvarSlet