Søg i denne blog

torsdag den 12. januar 2012

1 måned til termin!!

35+4! Præcis 1 måned tilbage til terminsdatoen d. 12. feb! Åh det kommer så vidunderligt tæt på - vi glæder os alle tre helt vildt til at møde lillebror, holde ham, nusse ham og lære ham at kende <3 <3 <3 Jordemoderen og en studerende skød ham i dag til hele 2900 g. - en ordentlig basse over gennemsnittet! I følge vores babybog ligger gennemsnittet omkring 2500 g. på det her tidspunkt! Dejligt han trives :)
Vi forbereder os - Luna er kommet ud af juno-sengen og har fået den fineste køjeseng, som vi har købt brugt. Den var meget høj og stor inden, så Troels har forkortet den både i længde, bredde og højde og som det sidste skal han have lavet en rutsjebane i weekenden! Den er SÅ fin og hun elsker den store seng! Der er ikke seng nedenunder, men bare åbent - så der skal jeg have syet forhæng til, så ungerne kan bruge det som hule! Lillebror skal have juno-sengen og den skal males - det ender nok med en skrap blå/turkis! Til at starte med skal han sove ved os - derefter rykker han ind på børneværelset! Så vi har fået rykket om  på værelset, sorteret og smidt ud og det har bare givet en rigtig dejlig orden! Babylegetøj, tøj, voksipose m.m. er vasket og tøjet lagt i en kommode i soveværelset! Jeg er virkelig gået i redebyggeri - elsker det!

11 kommentarer:

 1. Sikke en fin mave du har fået :)
  Skal du have kejsersnit siden du ved hvor længe du har tilbage?

  SvarSlet
 2. Å, så spennende:) Gleder meg veldig til min lille spire kommer også, og det er 6 mnd til!! Har aldri vært så veldig tålmodig;)
  Redebygging er det beste:) Jeg må legge bånd på meg for å ikke å gå i gang med det samme!

  SvarSlet
 3. Ih hvor spændende :o)Ej jeg kan godt huske hvordan det var... Ih jeg håber jeg kommer til at opleve det igen.....snart!!! :o)

  SvarSlet
 4. Jamen altså... den sidder lige hvor den skal! Simpelthen så smuk er du!!

  SvarSlet
 5. Ih hvor er det spændende! :D Og du har termin på Jonathans fødselsdag - det er ærgeligt, at det ikke er altid, at man føder lige på dagen, men man har vel lov til at håbe :D Og sikke en smuk mave.

  God weekend fra Sukkerknalden

  http://sukkerknalden.blogspot.com

  SvarSlet
 6. Uhh det er jo lige om snart :)

  Du har bare en super smuk rund baby mave :)

  SvarSlet
 7. Hvor er det bare en fin mave :)

  SvarSlet