Søg i denne blog

mandag den 9. januar 2012

En lille ny!

Herhjemme er familien blevet udvidet i dag! Dog ikke af Lillebror, der heldigvis putter godt i maven, og som gerne skulle blive derinde lidt endnu. På torsdag er der en måned til termin <3
Nej, vi har i dag fået en lille pige i familien - Eva, som Luna så fint har døbt hende! I sidste uge blev jeg den lykkelige ejer af Wenches helt fantastiske dukkebog!! Hvis du har et godt øje til skønne waldorf-dukker, og gerne vil lave en selv, så er hendes bog et MUST - især hvis man ønsker et rigtg godt resultat uden de store fejl. Jeg var meget overrasket over, hvor hurtigt det gik, og hvor suveræn en vejledning og fantastiske billeder, som bogen indeholder!!
Luna så bogen i sidste uge og bestilte med det samme en pige med langt brunt hår i rottehaler, samt lilla kjole og så har hun faktisk ikke ladet mig være siden, for jeg skulle bare se at blive færdig med den dukke!! Så derfor ikke så meget bloggen siden sidste uge!!
Men i dag fik Eva hår og kjole :) Til kjolen har hun lysgule strømpebukser (noget dukketøj) samt hvide strikket strømper (også fra dukketøjet).
Har taget billederne i aften, da Luna hapser dukken tilbage med det samme i morgen (efter at moderen har lånt den i aften, for at sy kjole til). Derfor er billederne lidt mørke med enorm skarp blitz!
Sikke en fryd at sidde med dukken nu (samt meget ømme fingre, men det ofrer jeg gerne, for så skøn en dukke!)
Absolut ikke den sidste jeg laver, har virkelig fået blod på tanden!! Ham lillebror og fætteren uden tvivl have en dreng hver :) (for selvom fædrene mener noget andet, så kan vores drenge i familien altså godt have dukker!!)
Øjnene blev lidt store og dramatiske - gik efter lidt større stjerne-øjne end Wenches, men til sidst blev de ret store, da jeg ikke var helt tilfreds med det symmetriske undervejs... Troels synes dukken ligner lidt gyserdukken Chucky med de voldsomme øjne, meeeen jeg synes nu egentlig, at hun er ret sød med de store stjerne øjne ;)

15 kommentarer:

 1. Hvor er den bare virkelig fin. Det ligner en rigtig kramme dukke, mon bogen også indeholder drenge dukker?! :)

  SvarSlet
 2. Hvor er den herlig Christina:) og man kan virkelig se hvem som har lavet ende:) den oser af krudtuglens mor:)
  Var den svær at lave?
  Hilsner Vicki

  SvarSlet
 3. Den var nydelig, også full av deilig personlighet!

  Klem fra Anita

  SvarSlet
 4. Vores mini; Tusind tak :) ja der er også en drengedukke i, med kort hår og drengetøj, virkelig fin :)

  Vicki; Hvor er du sød, tak - er glad for at du kan se "mig" i den!! Den tager tid at lave, og man skal da også lige have fordybelsen, men synes virkelig at Wenches vejledning og billeder er helt fantastisk, så jeg forstod hurtigt hvad man skulle, og så er det "bare" øvelsen der forbedrer teknikken og det færdige perfekte resultat :)

  SvarSlet
 5. Anita; Tak skal du have, dejligt du kan lide den :) synes netop også at det vidunderlige ved de dukker er det personlige og samtidige enkle udtryk :)

  SvarSlet
 6. Hun er så fin!! Tillykke med din nye hjemmelavede dukke. Det er da stort :-)
  Det er simpelthen så tilfredsstillende at skabe sådan et lille dukkemenneske. Jeg er ved at lægge sidste hånd på min 3. dukke :-) Og det gode ved selv at lave en er, at man altid kan ændre på den, hvis der er noget man lige pludselig synes skal være anderledes :-)

  SvarSlet
 7. Kære Christina hvor er du da bare fantastisk! Den er jo SKØN.
  Håndlavede dukker afspejler dukkemageren :-)
  Hjertelig velkommen kære dukkemager

  KH

  SvarSlet
 8. Trine; Tak!! Jeg har også været inde at lure dine, hvor er de bare smukke!! Tænk sig hvilket udtryk de små kan have <3 er fuldstændig bidt!!!!

  SvarSlet
 9. W!!

  TAK!!! Jeg føler mig jo simpelthen så beæret over at prøve at fremstille et lille dukkebarn og så med din helt utrolige vejledning!! Hvor er du bare SEJ, fantastisk bog - sikke et arbejde!!!!!
  Jeg er så imponeret over hvordan du kan formidle din viden og erfaringer, så det er let forståelig for andre...

  Og så er der bare stadig ikke en dukke som kan sammenlignes med en ægte Tusindfryd, hvor er det fantastisk at have fulgt din udvikling i dukkerne og kærligheden til dem :)

  SvarSlet
 10. Hvor er den bare sød!
  Og glæden over at have lavet den bliver jo bare større når ens børn bliver så glade:)

  SvarSlet
 11. SiriR; Tak og lige præcis - Luna har været så begejstret både i mens jeg var i gang, men især også da den var færdig!!

  SvarSlet
 12. Ej hvor er den fin. Jeg har også pønset på at få fat i den bog og så prøve at lave en til Ida og måske senere Eva (synes det er hyggeligt Luna har døbt den det fine navn forresten ;)). Jeg tror jeg vil starte med at vise Ida nogle billeder af dukkerne og spørge om hun ønsker sig sådan en.

  SvarSlet
 13. God ide med at vise billeder. Jeg kiggede i bogen sammen med Luna og der kom straks en bestilling :)

  SvarSlet