Søg i denne blog

mandag den 30. januar 2012

Baby forberedelser #6 - Uro til Junior!

Min bedre og også meget kreative halvde,l arbejder i disse dage på et helt specielt projekt herhjemme. Nemlig et puslebord til vores lille baby! Vi solgte i sommers vores stokke seng og puslebord, fordi at vores nummer to skulle overtage Lunas junoseng, og så ville Troels gerne bygge sit eget væghængt puslebord ude på toilettet! Soveværelset er egentlig stort nok til et puslebord, men vi synes, at det denne gang kunne være rart, at have det på badeværelset (da vi boede i lejlighed stod puslebordet nemlig i soveværelset.)
Så når der nu bliver bygget så fint et puslebord, ja så inspirerede det mig til at bidrage med en uro! Efter at have set denne smukke uro, fik jeg lyst til at lave dråber i forskellige drengefarver og mønstre!
Selve ringen er en træ ringviklet med forskelligt garn  (tror de normalt bruges til at opspænde broderier - der var huller hele vejen rundt, så nemt at få dråberne bundet fast) og så er der farverige perler og filtkugler på snoren!
Puslebordet skal males og i denne uge, og jeg skal have syet en madras til, og så er vi vist ved at være klar til ham den lille, med nu under to uger til termin :)

25 kommentarer:

 1. Sikke et skønt skue for øje junior der får. Den er dejlig farverig

  SvarSlet
 2. http://laumaublog.blogspot.com er det ikke dig som har lavet flagene som hun har brug til hendes blog også?

  SvarSlet
 3. Hvor er den bare fin, den skal han nok blive rigtig glad for..
  Kh Camilla
  Velkommen hos mig på http://celinas-verden.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Er bare så imponeret over alt det du når ind baby ankommer - her kan man virkelig tale om at være babyklar - skide godt gået! :-)

  SvarSlet
 5. Flet og sjov: ja, tænkte den godt måtte være pang, og synes resultatet passer rigtig godt til de andre ting jeg har fået lavet og købt :)

  Anonym; tusind tak fordi du har skrevet til mig, det er faktisk mine flag, der er brugt fra min datters vægmaleri, som jeg har malet! Så har skrevet til hende :) Gad vide hvordan hun har fået dem på hendes blog, for synes ikke umiddelbart man kan kopiere dem ved at trykke på dem... der er nok mere tale om uvidenhed end kopiering, måske hvis de er dukket op ved billedsøgning :)

  Camilla; Tak skal du have, håber også han får mange gode timer under den :)

  Pimp me up; he he tak, jeg synes jo faktisk jeg har en del tid, fordi har ikke meget planlagt i ugens løb og min datter kommer afsted i børnehave for at fastholde hverdagen, men bliver så afleveret sent og hentet tidligt de fleste dage.. men det giver alligevel lige lidt tid for mig selv herhjemme og får også prioriteret at sove lure og læse bog :) så kan jeg godt lade fx opvasken stå til senere, for ellers kommer jeg hurtigt til at føle at jeg ikke laver andet end husarbejde...

  SvarSlet
 6. Hvor er den fin!! Ham lillebror kommer til at få et fint værelse engang! :)
  Kh Line www.lille-fugl.blogspot.com

  SvarSlet
 7. Really nice decoration! So lovely :-) J.

  SvarSlet
 8. Den er skøn - jeg får helt lyst til at lave noget lignenede til prinsessen ;0)

  SvarSlet
 9. Hvor er det en super fin uro i rigtig glade farver! Her er der nok en rimelig risiko for at man kommer til at lade voldsomt inspirere af den.. :o)

  Ha' den skønneste mandag!

  SvarSlet
 10. Den er da virkelig skøn din uro. Han er heldig ham lillebror!

  SvarSlet
 11. Hvor er det en super fin uro i rigtig glade farver! Her er der nok en rimelig risiko for at man kommer til at lade voldsomt inspirere af den.. :o)

  Ha' den skønneste mandag!

  SvarSlet
 12. Hvor er den super sød.. Flotte farver.. :0)
  KH Iben

  SvarSlet
 13. Tusind tak til jer alle :) bliv endelig gerne inspireret til jeres egen udgave :)

  SvarSlet
 14. Altså hvor er den fin! Skønne, skønne farver.

  SvarSlet
 15. Ihh, hvor I bygger rede. Fantastisk!

  SvarSlet
 16. Vilken härlig!! helt underbar!!

  SvarSlet
 17. hvor er de fine. Jeg sad og kiggede på billederne via bloglovin på min iphone og ham den lille på 16 mdr så dem snuppede min tlf og sad og sagde "Nøøøj fiiin" mens han kiggede forelskede på dem :)
  De er hermed godkendt
  kh Emma

  SvarSlet
 18. Kristin; he he ja, jeg er jo lidt af en farveglad pige :)

  Louise; ja der er virkelig gået redebygning i den herhjemme :)

  Dorabella; dejligt du kan lide den :)

  Emma; stort smil - den bedste kompliment må da næsten være når den kommer fra en aldersvarende gut :)

  SvarSlet
 19. Hvor er den fin! Gid at jeg kunne få mig selv i gang med nogle af mine projekter til vores kommende lillebror :-) Mine evner rækker godt nok ikke til dit niveau, men jeg har da lidt som jeg gerne vil have lavet. Godt dag til dig!
  Kh Karen

  SvarSlet
 20. Karen; en symaskine og lidt lækre stoffer, så kommer man langt, for de fleste af mine projekter er egentlig meget overkommelige, bare man lige har ideen, og der er blogland jo dejlig inspirerende :) men ja det er så også lige det med energien og motivationen, som godt kan spille en et puds, når man er gravid...

  SvarSlet
 21. Ih hvor er du bare dygtig.
  Den er SÅ fin, og er sikker på at lillebror vil få meget tid til at gå med at kigge på de flotte farver!

  Kh Michelle.

  SvarSlet
 22. Tusind tak Michelle :) jeg håber i hvert fald den kan underholde ham :)

  SvarSlet
 23. Ih, hvor er den bare skøn! Sikke nogen dejlige farver :-)

  SvarSlet
 24. Den er SÅ fin!! Jeg er vild med farverne :)

  SvarSlet
 25. Den er SÅ fin.. Hvor har du fået den træ ring fra?
  Knus

  SvarSlet