Søg i denne blog

søndag den 22. januar 2012

Efterlysning!


Måske endda helt tilbage i 2010,  faldt jeg over denne skønhed i Krutter-butikken i Århus. Det er i hvert fald længe siden... og nu hvor jeg venter mig, kan jeg simpelthen ikke helt slippe den gule BabyStroom pusletaske BEA fra ByStroom... Jeg har søgt efter den flere gange, men kan ikke finde den online. De steder jeg har fundet, har den ikke været på lager længere...

Jeg kunne frygtelig godt tænke mig den, og derfor ville jeg lige undersøge, om der måske er nogen, der har en brugt til salg/vil sælge/kender et sted, der stadig forhandler den??

Send mig evt. en mail til christina@ennemark.dk eller kommenter i indlægget her :)

(Billede lånt her)

6 kommentarer:

 1. Nydelig veske i herlig farge:) Jeg har ikke sett denne før:)
  Trine:)

  SvarSlet
 2. Eftersom at den ikke er på ByStrooms egen hjemmeside, så tror jeg ikke du kan finde den fra ny mere. Men du kan selvfølgelig være heldig at finde en brugt. Har du prøvet alle de brugtvarermarked sider? Kontakt ellers firmaet og hør om de kender til steder den kan findes. God jagt :)

  SvarSlet
 3. Åhh der er min taske jo! Eller.. jeg har den i sort, og jeg knuselsker den! Den er bare såååå fed :)

  Jeg mener at den er udgået i den gule farve, og en masse andre desværre.
  men måske du kan finde den brugt?
  ellers er deres grå nu også ret fed ;)

  SvarSlet
 4. Jeg ved derfra hvor jeg arbejder, at samtlige af dem vi har solgt er kommet retur pga reklamationer- desværre. Det er ellers en super fed taske. Jeg har personligt været glad for dem Gaia & co laver, det er bare ikke i læder. Håber ikke jeg har ødelagt drømmen synes bestemt bare at du skulle have det med i dine overvejelser . Hilsen Sarah

  SvarSlet
 5. Jeg vil lige se om jeg falder over den her i Aalborg et sted og så skal jeg nok skrive :)
  Smut ind forbi min blog og deltag i min give away med lækre Rie Elise Larsen sager :)
  Mvh Kamilla

  SvarSlet
 6. Hej, Jeg har også lige skrevet dig en mail. Men jeg har shoppen www.lillebi.dk og har haft tasken i shoppen. Vi har ikke flere tilbage, men jeg har en selv, brugt men fin, som du gerne må købe da min mand synes at jeg har riiiigeligt med tasker (og det har jeg vist også) og jeg har fundet en ny jeg ønsker mig. Elsker den ellers, smuk farve! Men tjek din mail :-)
  Mvh. Pernille

  SvarSlet