Søg i denne blog

torsdag den 18. februar 2016

Hæklede ponyer!

På mit instagram profil krudtuglensmor er der kommet en del hæklede ponyer til efterhånden. Både mine egne - som de 10 der vises på billederne. Men også under hashtagget #krudtuglensmormylittlepony er der pt. 228 billeder med færdige ponyer og ponyer i produktion. Der er ligeledes (hold nu fast) knap 65.000 (!!!) sidehenvisninger til opskriften!
1000 tak for den kæmpe opbakning og interesse for opskriften! Hold op, hvor det glæder mig, at så mange får brugt opskriften og får hæklet ponyer til glade modtagere!!
Jeg har fået flere henvendelser om, at folk sælger ponyerne! Det var ikke meningen, nej! Det er en opskrift, jeg har delt gratis i den tro, at folk ikke vil sælge ponyerne ud fra min opskrift.
Et par enkelte har jeg konfronteret, men er også bare kommet frem til, at den kamp magter jeg ikke. For hvad er reglerne lige ift. copyright, videresalg osv. Og jeg er jo også selv blevet inspireret af andres hæklede ponyer (på pinterest). Kæmpe gedemarked at sætte sig ind. Det skal jeg heller ikke bruge krudt på med min skadede hjerne. Jeg har jo også selv valgt at dele opskriften :)
Og det som hele tiden har været det vigtigste for mig, det er at en masse børn kan få en hæklet pony :)  Jeg tilfører i dag nogle ændringer i opskriften, som jeg selv har hæklet efter i længe. Bl.a. kortere hals.
Hvis I har spørgsmål, så skriv dem endelig til dette indlæg. Tidligere (mens bloggen var på standby) har jeg ikke svaret på henvendelser omkring opskriften.

2 kommentarer:

 1. De er simpelthen så fine, og fantastisk at du deler opskriften. Jeg må se om jeg en dag, får mod på at lave en.
  Ærgeligt at folk udnytter det kommercielt.
  KH
  Maria

  SvarSlet
 2. Tusind tak, dejligt du kan lide dem! De er et tidskrævende og stort arbejde - men børnenes begejstring er det hele værd :)

  SvarSlet