Søg i denne blog

søndag den 21. februar 2016

Mgp-party for 2!

I går aftes så vi MGP - som størstedelen af DK's børnefamilier.
Efter at jeg stoppede i praktik, har jeg stødt fået det bedre. Det er små spæde skridt - ikke kvantespring. Primært når jeg er helt selv. Men min bedring er ikke, som når man kommer sig over alm. influenza.
Det kan så lynhurtigt gå tilbage. Som en trappe, hvor for store trin, vil kunne få mig til at snuble og vælte flere trin ned.
Så da vinterferien nærmede sig, var jeg SÅ fristet til at holde en fridag med hvert barn på hver sin dag. Men det vil koste i regnskabet. (Dertil kommer, at jeg skal sove lur hver dag, for at kunne have mine "lufthuller" - som en anden baby.)
Men vi havde en uge inden ferien planlagt, at hvis jeg var okay kørende, skulle vi fejre MGP herhjemme med en af Lunas bedste veninder. Og som Troels sagde - jeg kan ikke det hele.
Slet ikke fordi at jeg også har orange billetter til babyvisit hos alleryndlings Linder i morgen. En dags overnatning.
Vi blev enige om herhjemme, at en enkel aften med udskejelse ikke burde vælte læsset ift. at jeg kunne komme af sted i morgen, mandag.
Det vil dog være at presse citronen, hvis jeg også havde holdt bare lidt vinterferie med børnene. Det er der, jeg bliver allerhurtigst presset og kan blive meget syg efterfølgende. Når jeg er selv med mine egne børn, selvom vi kun er hjemme i huset.
Så børnene kom af sted i SFO og børnehave.
Jeg nød godt af lufthuller i sidste uge, hvor jeg fik løbet, cyklet og fik begyndt at blogge.
Og i går havde jeg et godt udgangspunkt. Jeg fik min lur, Luna og jeg havde forberedt lidt kreativt og fået pyntet en masse fint op.
Dem der kender mig, ved at jeg er "frøken-rød-tråd". Jeg går ikke ned på kreative ideer, og jeg elsker at give den gas med det kreative. For mig er overskud en svær definition og individuelt. Det er ikke ift. mine kreative projekter, at min udfordring og begrænsning ligger (på de gode dage i hvert fald).
Så aftenen i går afspejler det, som jeg er allerbedst til lige nu. At gøre en fest ud af ingenting :)
Høreværnene skånede hovedet, mens jeg koncentrerede mig om maden.
I dag har jeg været mere mærket af følgerne - men ikke sendt til tælling.
I nat var noget andet - hjernen stressede, smertede og sved. Jeg vågnede mange gange og sov uroligt. Nåede at fortryde mange gange - for var det nu sket med den babyvisit-tur i morgen...
Men har ladet op i dag og fået slappet godt af med mine tre. En lang lur blev det også til.
Så i morgen skulle jeg meget gerne af sted :)

4 kommentarer:

 1. Hvor ser det bare hyggeligt og totalt gennemført ud :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt du kan lide det. Det var SÅ hyggeligt :)

   Slet
 2. Så fantastisk fint du har pyntet op:) Håber du får en dejlig dag i dag og kommer afsted på babyvisit:o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha - pigerne elskede det!
   Og jeg kom afsted :)

   Slet