Søg i denne blog

fredag den 27. november 2009

Filtet cupcake :)

Da jeg blev gravid med Luna fik jeg stor lyst til at lære at filte :) Det er siden hen blevet til mange dyr, bamser, halstørklæder, tasker osv...
Denne fine cupcake er noget af det sidste på stammen!! Lige nu er det mest syning der optager mig og får derfor ikke filtet så meget igen!

4 kommentarer:

 1. Hvor er de flotte, dine filtesager.

  Jeg har også prøvet mig ud i filtningens kunst, men har desværre ikke den tålmodighed, der skal til. Så jeg må nøjes med din øjenfryd og købe mig til filtede sager :o)

  SvarSlet
 2. Du er da helt vildt god til at filte. Dyrene er så søde. Jeg må tilslutte mig Mette b. Jeg har også prøvet at filte, men gav op igen ...
  Jeg har i øvrigt lige lavet min egen blog. Kom endelig på besøg. Der skal nok komme mange flere indlæg.

  SvarSlet
 3. De dyr er da helt fantastiske. Du er virkelig god til filte, kom det af sig selv sådan at du bare havde det i fingrene fra starten eller var det noget du måtte pukle med?

  SvarSlet
 4. Tusind tak alle tre - ind i mellem kribler det i mig for at få filtet, men hvis det er med vand og sæbe kræver det lidt mere end hvis jeg filter med nål. Måske man skulle i gang igen, er meget inspireret af Tusindfryds blog, hvor hun filter meget.
  Jeg lærte faktisk hurtigt at filte efter at have fået vist teknikkerne :) Men jeg var også meget motiveret med spiren i maven som jeg kunne filte ting til ;)

  SvarSlet