Søg i denne blog

torsdag den 12. november 2009

Kreative syslerier

Indsamling af gamle vintagestoffer og -dynebetræk er nu også nået til mit kreative hjørne. Her er hvad jeg indtil nu har fåeet samlet sammen... Og bunken vokser fortsat :) så er det bare lige hvad alt det fine stof skal bruges til :) Er meget inspireret af Lullaby og Fruens Syslerier - fantastiske blogs her på nettet :)
Noget jeg allerede har syslet lidt med er et patchworktæppe til Luna. Gamle og nye farverige stoffer mikset sammen. Bagpå er et vattæppe syet på :)

6 kommentarer:

 1. Så fin blog du har.. Glæder mig til at læse mere.. :) Super fint tæppe du har fået lavet.. Sådan et kunne jeg også bruge.. Desværre har jeg ikke så mange vintage stoffer, synes ikke at jeg er heldig at finde den slags sager heromkring.. Og så fint i de forskellige farver.. :)
  Og så tillykke med fødselsdagen igår...
  mange kh Rakel.

  SvarSlet
 2. Ja sikke nogle lækre vintage mønstre og tæppet er bare så fint. Jeg finder også i ny og næ nogle fine dynebetræk - Synes det er skønt at kunne give dem nyt liv!

  /Maria

  SvarSlet
 3. Harj christina.. Så ku jeg komme herind.. Dejligt at se du blogger vil gerne følge lidt med-.. Skal vi linke?! KNuz

  SvarSlet
 4. Sikken mange fine sager du allerede har fået fingrene i :-) Det er altså helt utroligt hvad der findes derude af smukke gamle dynebetræk osv.
  Mvh Louise

  SvarSlet
 5. Sikke en masse fine ting - og er tosset med din fine og voksende samling stof..:) Og det fine tæppe!!!
  Jeg er selv i gang - men er ikke nået længere end to sæt arve-sengetøj..;)
  Hvor køber/leder du henne..? Kunne godt bruge et par fif - vores to lokale genbrugs'er (som jeg indtil videre har fundet) havde ikke det vilde..
  Ha' en god aften..
  Mvh Anne

  SvarSlet
 6. Hvor er det skønt med besvarelser allerede :) og dejligt at dele blogge- og vintage/retro-passionen med andre :)
  Jeg køber bl.a. i genbrugsforretninger, på trendsales, igennem en veninde og i bloomers i Århus (som ind i mellem har vintage sengetøj).

  Anne; du må meget gerne linke ;)

  Ha en dejlig aften :)

  SvarSlet