Søg i denne blog

onsdag den 6. januar 2010

Forårsfarver - og den sødste sag fra smuttiis krearier :)


Sikke som pakkerne flyver ind af døren disse dage! Og hvor jeg dog elsker det!!! For de fleste er hjemmelavede, fra andre kreative og inspirerende blogger :) i dag fik jeg den sødeste bluse/tunika fra Christina, som vist snart må få gang i sin blog, for tror hun gemmer på en masse skatte hun selv har lavet!! Hun fik en uglepude i stedet, håber den må pynte hvor den nu får plads :) Mit lille månebarn har fået plads blandt billederne i dag, fik taget de skønneste billeder, da hun havde været i bad og rendte rundt i lejligheden i hendes badekåbe...

4 kommentarer:

 1. Smukke billeder - både af fine sager og lækkert barn! :-)
  Elsker også disse change aways, det er simpelthen alletiders måde af fingrene i nye fine sager, og selv komme af med lidt også ;-)
  God dag til dig!

  SvarSlet
 2. Hej Christina

  Dejligt at tunikaen er nået frem (hele den lange vej fra Prismet til dig, hihi, følte det lidt tosset da jeg postede den ;o)).

  Hvor er Luna bare en lækker lille steg. <3

  Du har da ret, jeg burde bruge min blog, aner bare ikke lige hvor jeg skal starte.

  SvarSlet
 3. Hov mistede mit første svar, så nu kom det ikke med at jeg glæder mig helt vildt til at hente uglepuden på posthuset idag, change-aways er en fantastisk opfindelse :)

  SvarSlet
 4. Christina, hvor er uglen bare skøn :) Emilie har sovet med den som sovedyr i nat fordi hun synes den er så fin, hihi.
  Så takker for en god byttehandel.

  SvarSlet