Søg i denne blog

lørdag den 4. september 2010

2 nye mumier!

Hvis der er nogle der har bemærket en masse uorden og ændringer herinde i dag, er det fordi at jeg som mange af jer andre leger med nyt blog-udseende... Jeg har endnu ikke fået fat i den fantastiske blog-designer marolle, men tænkte jeg først ville lege lidt med større billeder og prikket baggrund. Jeg er i tvivl om det vil virke forvirrende at læse skriften, men nu prøver vi det. Meld endelig tilbage hvis det forvirrer :)
Her vises to nye mumier - den første fra Julia Hausfrau, som har fået en superhæklende moster til at hækle en mumi til dejlige Otto! (Øjnene skal lige sættes på af hausfrauen hende selv!)
Den nederste blå mumi, har Helenes superhæklende tante hæklet samtidig med at Helene har hæklet sin egen, for derved kunne tanten guide bedst :) Og det blå skulle være for at give mumien lidt anderledes look :) så nu er Helene ejer af hele to mumier - heldige asen :)

7 kommentarer:

 1. det ser godt ud :o) ellers kontakt mig gerne ;)

  SvarSlet
 2. så fine de er!! jeg holder på med en nå....

  SvarSlet
 3. Å de er kjempe fine", skulle ønske jeg kunne hekle. Måtte gi meg for flere år siden, får bare kramper i fingrene... Men får jo så veldig lyst å prøve igjen når jeg ser sånne fine produkter ( kanskje jeg skal prøve meg på en miniblomst eller noe...).
  Disse var iallefall superdupre!!!
  Ha en fin helg!

  SvarSlet
 4. Jeg er nemlig rigtig heldig er jeg! Dejlig med en multikreativ tante som altid har det manglende garn, en vejledning og bedst af alt en hjælpende hånd!

  SvarSlet
 5. Hvor er de altså bare fine...rigtig søde:-) Og hvem ELSKER ikke Mummi????? :-)
  Kh. Malene

  SvarSlet
 6. Hej! Hvor fantastisk med en hæklet mumi. Jeg har en og den har fulgt mig siden jeg var 2 år gammel og idag er jeg 28 år (!). Jeg skal se om jeg kan grave et fotografi frem... i mellemtiden ville jeg elske at få opskriften tilsendt. Kan det lade sig gøre? (ingeborgkaren snabela hotmail com)

  SvarSlet