Søg i denne blog

torsdag den 18. marts 2010

"At arbejde bedst under pres"

...Ja tak skæbne jeg skal lige love for, at der er nogen der synes jeg skal presses til det yderste inden eksamen på tirsdag.
Manden min er på sygehuset, og månebarn og jeg skal besøge ham i eftermiddag, når jeg har hentet hende. (Måske jeg skulle få skrubbet alle malerpletterne af fingrene -og TØJ - samt få vasket hår, makeup på og ja bare set lidt kæreste-lækker ud - Manden skulle jo også nødig glemme den hotte kæreste han har, når alle sygeplejeskene nurser og vimser rundt om ham).
Ovenstående maleri er en parafrase, som indgår i vores eksamensprojekt, og som jeg lige har lagt sidste hånd på i dag... Men nu trænger jeg til en pause. Tog hjem her til middag, og trænger nu til at slappe af, ligge tøj sammen (hvis jeg kan komme ind i soveværelset for bare ikea-poser med tørt vasketøj)... Og ja bare tænke på noget andet end sygehus, undersøgelser og eksamen...

6 kommentarer:

 1. Rigtig fedt billede! Hvad læser du egentlig til? Håber det kommer til at gå rigtig godt med eksamen!!
  Jeg er simpelthen så vild med billedet af dig og din datter i siden! Hendes hjertelige grin kan næsten høres helt ud gennem min computerskærm! HERLIGT!

  SvarSlet
 2. Sikke et flot billede!

  Håber det går bedre med din kæreste, hyg jer på besøg hos ham:)

  SvarSlet
 3. Jeg læste lige om indlæggelsen - det er en barsk besked at få, at man skal indlægges NU. Forhåbenlig er de hurtige til at diagnosticere ham, så han kan komme i behandling og ikke mindst komme hjem til dig og Luna igen.

  Rigtig god bedring til ham!

  SvarSlet
 4. Kære Christina
  Ønsker jer alle en rigtig god og hurtig bedring med kæresten.
  Kh. Mie

  SvarSlet
 5. Kære Christina

  Din kæreste glemmer ikke dig om så 100 sygeplejesker suser omkring ham ;-)

  Hils og knus

  SvarSlet
 6. Pyha Christina - det hele er godt nok hektisk hos jer i disse dage. Håber, du kan finde lidt indre "zen" og komme godt igennem denne ikek helt nemme tid! Pøj pøj og mange tanker herfra...

  SvarSlet