Søg i denne blog

søndag den 21. marts 2010

Gaveleg igen igen :) Vil du være med??


Så bliver endnu en gaveleg skudt igang - denne gang har jeg været med hos Made by Mia Hansen. Den fineste lille nålebog dukkede op, og en perleugle som tak for et mønster jeg havde sendt til hende! Tak Mia :)

Nu skal jeg sende tre gaver videre, så de første 3 der kommenterer på dette indlæg er med, og skal derefter skrive et indlæg om det de får og så sende en gave videre til de 3 der kommenterer først på deres indlæg :)

Send jeres adresse til christina@ennemark.dk!

10 kommentarer:

 1. Også mig, hvis jeg når det ;-)

  SvarSlet
 2. Det gik stærkt :) velkommen til I tre. Send jeres adresser til min mail, så dukker der en pakke op inden jeg smutter til New York på tirsdag!
  Lidt skægt at jeg skal sende tilbage til dig Mia, nu må vi håbe jeg kan leve op til din fine gave :)

  SvarSlet
 3. øv jeg er altid for sent på den :)

  go tur til New York Christina

  Kh sara

  SvarSlet
 4. Hei! Jeg gleder meg sånn til gaven kommer, spennende å kikke i postkassen hver dag, håper den kommer i morgen:)ps, du er flink! Ha en god søndag:)

  SvarSlet
 5. Ih jeg har lige modtaget de fineste gaver fra dig. 1000 tak!! Jeg opretter et indlæg på min blog snart, så jeg kan føre legen videre :0)
  Endnu engang tak, de er virkelig fine!

  SvarSlet
 6. Ej... fjols mig!! Jeg har tilføjet en kommentar på den forkerte blog! Nå bare ignorer ovenstående, selvom jeg er sikker på at du lavet nogle skønne ting i gavelegen også ;0)

  SvarSlet
 7. he he jeg kunne heller ikke helt forstå din kommentar ;)

  SvarSlet