Søg i denne blog

lørdag den 13. marts 2010

Patchwork-klapvogns-tæppe til månebarnet

Så kom et nyt patchworkprojekt til verden. Jeg elsker de skønne farver, og for mig skal de ting jeg laver gerne være i så mange farver som overhovedet muligt :) ikke for meget nuancer i kun en farve! Så hvis I spotter et farveorgie nede på strøget i Århus - så er det os :)
Vi har haft et andet tæppe af forskellige lapper, men nu var det tid til at bruge noget af alt det lækre retro stof, som vores lille lejlighed er proppet med (Tak min skat, for din tålmodighed og tolerance).
Her er lidt flere billeder af det skønne tæppe: I formiddags var vi på børnenes jord, skøn legeplads med dyr. Men øv hvor var jorden smatttet, gyngerne var kolde, der var gråt, trist og fugtigt... Forår kom frisk!
Da vi kom hjem, havde jeg modtaget den fineste lille nålepude af Albert og Vill - jeg har deltaget i hendes gaveleg! Derfor vil der senere i denne weekend blive skudt en gaveleg i gang, hvor de tre første der kommenterer på det indlæg, vil modtage en gave i retrostof af mig :)
Har tidligere givet gaver til tre heldige. Hvad de fik kan du se her :)

11 kommentarer:

 1. Sikke et skønt tæppe Christina...jeg troede også at jeg næsten var færdigt med mit tæppe, men det er blevet helt skævt så nu kan jeg ikke få kantbåndet på...øv om igen, så nu må jeg i gang med at sprætte op!!! Surt..men sådan er det vel når det er første gang, øvelse gør mester...håber jeg!
  Dit tæppe er i hvertfald super flot...
  Knus Malene

  SvarSlet
 2. Wauw, hvor er det bare forårslækkert! God weekend til dig, månebarn og mand :)

  SvarSlet
 3. Hej Christina,
  Sikke et flot tæppe - du er altså meget dygtig :)
  Jeg springer lige gavelegen over, da jeg ikke har energi til at sende den videre lige i øjeblikket. Men roserne skulle du have alligevel.
  K, Mette

  SvarSlet
 4. Åh suk, hvor er det smukt! Det er bare lige en dig-ting, synes jeg:-)
  Jeg venter i spænding på gave-legen, for den vil jeg da meget gerne være med i.
  God weekend:-)

  SvarSlet
 5. Det er virkelig smukt, det kan du godt være stolt af...kan da se at jeg er ved at være fan af de ting du laver...Håber jeg når at være med i din gave-leg...venter også i spænding. Jeg får også en på senere i dag, da jeg også var heldig at få en fin nålepude af Kristine tidligere i dag.
  God weekend
  KH Mia

  SvarSlet
 6. Ih ja, sikke fint! Hvad forer du med? Pladevat eller..? Havde som Malumsen også en masse bøvl med at mit skred og blev skævt, men det var også mit første tæppe, og erfaringen siger mig nu at jeg brugte for tykt pladevat, og ikke nok nåle. Hm, ikke desto mindre endte det rimelig lykkeligt, og når jeg nu også kigger på dit fine tæppe, får jeg lyst at lave flere (Måske lidt mindre) ;-)
  Håber jeg når at være med i din gaveleg, er også vild med dine ting! :-)
  Knus B

  SvarSlet
 7. For pokker da!
  Det er simpelthen super skønt.

  SvarSlet
 8. Det tæppe kan man da kun blive glad i låget af! Super flot er det:-)
  Ja, forår kom frisk!!!!

  SvarSlet
 9. Hvor er det bare forårs fint. Jeg er så vild med alle de fine patchwork ting, der bliver lavet rundt i blogland. Desværre er min egen samling af stoffer så lille at jeg ikke selv kan lave et. Håber jeg engang vinder en give away, så jeg kan komme igang. Har slet ikke heldet med mig i genbrugsbuttikkerne.

  Det blev en lang smøre ;)

  Super lækre ting i hvert fald...og med det mener jeg altså også tasken :)

  KH

  SvarSlet
 10. TUSIND tak for jeres søde kommentar :) dog skal der også lyde lidt brok herfra, jeg kunne heller ikke helt enes med at få det til at passe sammen, og måtte klippe lidt undervejs, da jeg syede skråbånd på.... og det var ikke nemt, også her pga. pladevat, og to lag bomuld... i dag opdagede jeg også at det var trævlet et sted, så skal lige ha sprættet op der og syet det på igen... ihh altså!! Men fint ser det jo ud på billederne :)

  SvarSlet
 11. Hvor er det bare helt fantastisk og dejligt farverigt det tæppe - det lille pus må da bare blive glad af at se så alle de dejlige farver :0)

  Forårs hilsner Karen Marie

  SvarSlet