Søg i denne blog

mandag den 22. marts 2010

Småfede forårsfugle :) og en træt ulykkesfugl!

Disse skønne fugle er kommet/er på vej til deres nye hjem - 2 x 3 styk i Danmark og 1 x 3 styk i Norge! De er min gave til de tre deltagere i den første ud af to gavelege!
Håber de vækker glæde :)
Vil du også have dine egen fugle? Mønsteret findes her :) Mange af jer kender dem allerede og har produceret nogle, men jeg synes bare stadig de er et hit!
Herhjemme forsætter vi med at være uheldige... dagen i dag var min dagen-før-dagen-med-kriller-i-maven-dag, hvor jeg bare havde brug for en hel dag alene til for at få ordnet det sidste inden eksamen i morgen eftermiddag. Jeg skulle læse, og forberede min individuelle fremlæggelse samt lige koble helt af ved symaskinen.... Og hvad sker de så???
Sygt barn med feber og opkast i nat! GREAT!! I morges ville hun kun have mig, og jeg sendte min kæreste på arbejde, for tanken om at have dem begge hjemme i en lille 2v. lejlighed, stressede mig næsten mere. Nu har jeg i det mindste lige nogle timer for mig selv, mens hun sover (i skrivende stund).
Disposition over fremlæggelsen er lige overstået og gik meget glat, nu mangler jeg bare at læse og reflektere. Det må blive i aften, hvor jeg forhåbentlig kan fordybe mig fra hun er kommet i seng til min egen sengetid. Selvom jeg egentlig har den holdning at jeg ikke skal læse og forberede aftenen inden... men det er jo ikke lillepigens problem :) Når hun har brug for sin mor, så er det altså det hun har! Og det må min underviser jo ligesom nok godt ku forstå, ikk?!!

10 kommentarer:

 1. Puha!
  knæk og bræk og alt mulig held og lykke imorgen.
  Jeg kan alt for godt huske følelsen af dagen før.
  Håber det er bedre imorgen og at du kan få lidt ro til dig selv og dine hyggelige sysler.
  Kh
  Kristine

  SvarSlet
 2. Held og lykke med i morgen! Jeg håber, det kommer til at gå godt, selvom dagen ikke er blevet helt, som du gerne ville ha' det.

  SvarSlet
 3. Og jeg som ikke har hentet posten ennå, hihi. Nå vet jeg hva det er, de er kjempesøte! Håper de kommer i dag:)

  SvarSlet
 4. HeHej Kristina, laver indlæg senere, er glad for at jeg måtte :)

  Polka: Tusind tak, får brug for en god portion helt og go karma ;)

  Lisali; Altså for søren da, så var jeg for hurtig :) :) Håbede på at du enten havde fået dem eller ikke ville se mit indlæg inden! Håber ikke at det var alt for træls at se dem herinde :) men så er der heldigvis lidt spænding i hvilken der er dine :) H

  SvarSlet
 5. Lisali: opdagede lige at jeg slet ikke har fået meldt mig som fast læser hos dig, selvom at jeg er med i din skønne give away! Sikke noget :)Nu kan jeg også følge med i dine indlæg!!

  SvarSlet
 6. Jeg simpelten elsker det danske språket! Jeg vil også kunne si: sikke noget!
  Det gjør ingenting at jeg så dem, bare gleder meg mer til å få dem! Trege postmenn her:) Hyggelig at du blir leser hos meg og likte giveawayen. Det er jo gode sjanser til å vinne giveawayen når det er så få påmeldte:)

  SvarSlet
 7. Årh, hvor øv. God bedring til lillepigen. Håber du får forberedt dig lidt i aften. Pøj, pøj med eksamen i morgen:)
  Sender masser af tanker og gode eneriger i jeres retning:)

  SvarSlet
 8. Hej Christina..
  Sikke fine småfede fugle..:) Jeg har også lige lavet lidt herhjem til - elsker deres buttede udtryk...
  Øv hvor træls med syg Luna... Godt du fik lavet lidt i middagsluren.. Håber du er ved at være klar til i morgen - og kan få en god nats søvn (Selv er jeg jo altid hende, der ender oppe hele natten og klarer den på adrenalinet - ikke noget jeg vil anbefale..;)
  Held og lykke i morgen - vil krydse fingrene mens jeg "dirigerer" fra tavlen..
  Kh Anne

  SvarSlet
 9. Held og lykke i morgen og 1000 tak for opskrift til fuglene - vil gerne lave nogle venner til de to jeg har været så heldig at få fra dig :-)

  SvarSlet
 10. Hej Christina!

  Held og lykke imorgen! Jeg vil tænke på dig! Og tusind tak for fuglemønster :-)
  Kh. Mette

  SvarSlet