Søg i denne blog

mandag den 9. august 2010

Back in town!

Efter et par dage i Sdr. Jylland med de to svesker (til hhv. fødselsdag og polterabend), ja så venter anden uge på arbejde og anden og sidste uge med børnene på fuldtid. Om en uge starter de i skole, og vi skal til at kun have dem om eftermiddagen! Der er fart over feltet, men det er lige mig!! Dog har det også sat et præg på overskuds- og energikontoen, som især vist sig i weekenden ved en enorm træthed!! Men hey, det betyder jo at jeg lærer en masse nyt og omstiller mig på en ny hverdag :) Der er ikke nyt på huskøbs-fronten, men der bliver regnet løs hos diverse banker! På den kreative front har disse hjemmesyede bukser med elefant-applikation samt en Holly´s body fundet vej til en tidligere studieveninde, der har fået en skøn lille Laurids! Min søster kan nu klæde sig med dette tørklæde på sin efterskole, hvor hun startede igår! Hendes 16års fødselsdag fik vi fejret i fredags!
Og så er mine 100 navnemærkater brugt op, så det betød nye og det var jo anledningen til at prøve ny farve og nyt motiv :) synes selv de passer perfekt til mine kreationer! Jeg har bestilt dem her!

5 kommentarer:

 1. Velkommen hjem :)

  Skønne sager du har kreeret, og fine labels. Jeg har også lige fået nogle, og det er da lidt særligt at kunne sætte sit navn i tingene.

  Min søster starter på efterskole på søndag, og gud hvor jeg misunder hende. Håber de begge får et helt vidunderligt år!

  SvarSlet
 2. Sikke søde labels! Du har fuldstændig ret - passer jo glimerende til de ting du laver :) Velkommen hjem - glæder mig til at se, hvad du ellers finder på herinde :) God dag.

  SvarSlet
 3. Sikke lækre gaver! Du forstår virkelig at give gode gaver;)
  Lækre labels - rigtig fin farve.. Det giver lige den sidste finish;)
  KH Anne - som mangler en krea-gave til en tre-årig dreng.. Har du gode idéer...? Du er altid så god til at finde på..

  SvarSlet
 4. nej nogle lækre gaver..
  og flotte flotte mærker ;)

  SvarSlet