Søg i denne blog

mandag den 2. august 2010

Prioritering!

Efter nogle kloge ord herfra, har jeg ligesom hende her gjort mig tanker om min umiddelbare fremtid indenfor mit homemade...
Nu hvor jeg er startet på 33 timer i SFOén er det vigtigt for mig, at min tid bliver prioriteret! Jeg kan ikke leve uden min blog, jer skønne blogvenner, min kreativitet og mit videresalg... Men igen - der skal prioriteres. Og med Amio, min blog, min familie, mine venner og mit arbejde, har jeg valgt at nedprioritere bestillinger - ligesom Ulla!
Jeg vil meget hellere bibeholde min glæde ved at sy efter lyst og begejstring, både til Amio og til eget forbrug. Derudover er jeg VILD med at gi hjemmelavede gaver.... Så der vil jeg lægge min energi i forhold til syning, hæklen, filten, malen osv....En æske til små dimser og dutter hertil!En skøn fugleuro hertil!
Et flettet tørklæde hertil!

8 kommentarer:

 1. Det er en virkelig fin form, du har givet dine fugle! Skønt at se en ny variation fremfor Rie Elise Larsens karakteristiske fugle.
  Mvh. Ida

  SvarSlet
 2. Du er bare så produktiv Christina - det er da helt vildt!!

  SvarSlet
 3. Åh så fine ting du har lavet. Vil du afsløre hvor du har fået den skønne æske fra og har den glaslåg og kan man få den i en større størrelse? Jeg er nemlig sikker på at det lige er sådan en min mor ønsker sig og hun har fødselsdag i morgen.
  Hilsen Charlotte

  SvarSlet
 4. Produktiv, JA! Og NØJ hvor er det fine ting, du har lavet! ;o) Især fuglene! Hvor er de fine! Glæder mig sådan til dine Mumi-malerier ankommer engang ud i fremtiden! ;o)

  SvarSlet
 5. Midtimellem: Det er faktisk fugle lavet i trå som jeg har tapeseret :)

  Louise: ihhh tak, det motiverer når man har flittige følgere, og især når du er en af dem ;)

  Morslille: Den er fra en hobbybutik bag salling i Århus - og fuglene er samme sted fra :)

  Helene: tusind tak - malerierne er noget af det næste :)

  SvarSlet
 6. Hej Christina
  Har forsøgt med en mail til dig, har du stadig samme mail-adresse?
  Jeg er nødt til at høre om din smukke broche er Anne Black eller?
  Sikke mange fine ting du får lavet..jeg når ikke en disse...jeg starter op på arbejde igen på mandag og så bliver der endnu mindre tid..suk. Har heldigvis lige et par dage i denne uge, hvor jeg måske kan nå at få syet lidt.
  Kh Mia

  SvarSlet
 7. Hvis ikke lysten driver værket, så sejler skuden ikke - eller hvad var det nu min bedstefar altid plejede at sige.. Anyway - synes det er en rigtig god beslutning - tiden med vores familier for vi jo desværre aldrig igen, symaskinen derimod kan godt tåle at samle lidt støv i ny og næ :) Og så bliver dine kreationer jo bare lige det mere eksklusive :)

  SvarSlet