Søg i denne blog

tirsdag den 9. februar 2010

Gratis reste-pakke - anyone?

STOFPAKKE 1: Igår fik jeg ryddet godt og grundigt op i mit stof.. og der er altså meget efterhånden! Og vi har bare ikke plads til meget mere, så derfor fik jeg sorteret i alle mine rester og nu kan du få nogle af dem :) Det eneste der kræves er porto eller afhentning i Århus!
Har lavet 2 pakker.

STOFPAKKE 2:

21 kommentarer:

 1. Uh ja - Rigtig gerne! Hvor flot af dig..
  Bor desværre ikke i nærheden, men betaler gerne porto:)
  cammillajoergensen@hotmail.com - ellers hvis du skriver din mail, kontakter jeg dig!
  Dejligt dejligt, knus

  SvarSlet
 2. Det vil jeg da også gerne have fingrene i :P

  Jeg flytter jo til byen på lørdag, så kan selv hente det der efter?!

  Kh. Julia

  SvarSlet
 3. Ja tak - medmindre jeg er for langsom ? :-)

  SvarSlet
 4. Jeg vil også gerne have del i pakkerne, hvis det kan lade sig gøre.

  SvarSlet
 5. Også mig, hvis alt ikke er snuppet ;o) Jeg betaler gerne portoen ;o)

  SvarSlet
 6. Bor også i Århus og kan afhente :o)

  SvarSlet
 7. Nej hvor flot at du sådan forærer det væk...jeg kan se at der er mange om buddet, men mit beskedne ønske begrænser sig til, at jeg leder efter nogle små stykker så jeg kan sy et drenge patchwork babytæppe..så hvis der skulle blive noget til overs af noget i "drenge farver", det gør ikke noget hvis det er små stykker...så er jeg meget interesseret - og betaler naturligvis gerne for fragten.
  Skriv evt. til mig på kim0704@webspeed.dk
  Kh. Malene (Malumsen)

  SvarSlet
 8. Æv er vist lidt for langsom....men flot af dig du vil give det væk:-)

  SvarSlet
 9. Sikke gavmild du er! Flot!

  SvarSlet
 10. Sikke en gavmildhed, hvor er du da sød.

  Dem ville jeg ellers gerne have haft del i til et sengetæppe til lillebror-i-maven. Kan se der er dejlig meget i drengefarver :-)

  SvarSlet
 11. For sylan da det gik stærkt :) en hurtig indkøbstur, og så var der lige pludselig 11 kommentarer! Ja det er måske lidt meget bare sådan at gi væk, men så sku I se hvor meget der er tilbage :) Og meget af resterne har jeg stadig andet af tilbage, ku lige pludselig bare ikke overskue alle de små stykker når man bor i en lille lejlighed og ikke har voldsom meget opbevaringsplads.
  Havde først tænkt det som give away, men så kom der porto oveni og det ville lige pludselig betyde en udgift for mig at gi det væk og det var ligesom ikke meningen :) Og vidste ikke rigtig om der ville være nogen der ville være interesseret i det hvis det var til salg eller som bytte...
  Men Camilla og Julia, I kom først :) Camilla, du må vælge først da du var den første til at skrive og Julia, du vil så kunne hente den anden stofpakke :)

  SvarSlet
 12. Altså jeg er også meget interesseret! Er det too late??

  SvarSlet
 13. Ja der var to pakker og de er røget til de to første - "først til mølle" og de var jo lynende hurtige :)

  SvarSlet
 14. Weeieh, så kom der alligevel lidt godt ud af, at være bundet til hjem, seng (og dermed computer) pga. bækkenløsning ;)

  TAK TAK TAK, jeg glæder mig til at kigge forbi!

  SvarSlet
 15. Dejligt :)
  Synes nu stadig det er super flot af dig at forære det væk!
  Jeg vil rigtig gerne have stofpakke1 - der ser ud til at være en masse lækre rester til et flot patchwork tæppe til min lille Mynthe!
  Du kan evt lige sende mig en mail med kontonummer så overfører jeg med det fluks portopenge til dig:)

  SvarSlet
 16. Jeg synes det er vildt flot at du bare gir det væk, jeg ville ha elsket at få fingre i det!! Så må man sku bare være lidt hurtigere! :D

  SvarSlet
 17. Blir næsten helt forlegen ;) troede ikke det ville være SÅ eftertragtet! Har stadig noget af hvert enkelt, havde bare RIGTIG mange små rester... så hellere at nogen får det brugt nu her end at vi blir begravet i stof og stofrester :)

  SvarSlet
 18. Hei! Jeg bor i Norgen, men betaler gjerne porto om du skulle ønske å sende den til meg:) Ville i så fal blitt kjempe glad, Cathrine. Mail angående evt. adresse: randiha@online.no

  SvarSlet