Søg i denne blog

mandag den 15. februar 2010

Lækkert udbytte af stof!

Åh alle de farver og motiver :) så glemmer man lige alt om sne og kulde udenfor! Men i stedet drømmer sig til forårssolen, spirende påskeliljer, grønne blade og forårsjakken fundet frem... Tak til Karen og Wenche - glæder mig så meget til at bruge stofferne - første projekt er klippet ud!

7 kommentarer:

 1. ååå, for noen nyyyydelige stoffer,Elsket det rosa/blå blomstrete øvert veldig godt.Romantikken møter retro*det liker jeg*

  Kjempe heldig du er, gleder meg til å se hva du trykker frem ac disse herlighetene:)

  SvarSlet
 2. Åååååååhhhh hvor er det bare skønt...mønstre, farver og motiver i den herligste pærevelling! Det er da nogle super bytte handler du har gjort dig...bare det var mig:-) Kunne se på Karens blog at der arbejdes på et stort blog træf i Århus området...så må I endelig huske mig (jeg bor i Randers området så jeg kører hellere end gerne en tur til smilets by:-)
  Glæder mig til at se hvad du får ud af stoffet...
  Kærlig hilsen
  Malene

  SvarSlet
 3. Kan sørme godt forstå din rus af glæde :-)

  SvarSlet
 4. Hvor er jeg misundelig!! Jeg har skrevet til Karen at jeg håber hun ikke har hapset alt dit lækre stof :D

  SvarSlet
 5. ja uanset hvor stoffet kommer fra, ser det bare ud af så meget når det er sat op på den måde :)

  Sarah; der er stadig meget lækkert tilbage :) går og klipper lidt hist og her når jeg lige er ovre ved mit krea-hjørne :)

  SvarSlet
 6. JEg glæder mig christina!! Men NO RUSH!! Jeg har heldigvis stadig godt 4 mdr af være tyk i. Skal også igang med to sengerande til deres fremtidige tremmesenge (tror ikke jeg får tid/overskud når de små er kommet til) og så skal jeg ha konstrureret en rand til deres dobbel vugge, med dertilhørende himmel. SÅ jeg har masser af projekter, af en eller anden grund glæder jeg mig mest til legetæppet :D

  SvarSlet