Søg i denne blog

lørdag den 20. februar 2010

Kaffe - mirakelmidlet pt!

Åh ja. Hvor mange dage er det nu vi har været ramt af sygdom i år?? Pyh, tør slet ikke tælle, for så får jeg traumer over, at tænke hvor lang tid der er tilbage af året.... Men måske vi har taget vores tørn af sygdom og at vi nu kan sende bakterie-bolden videre og selv være fri for snot, feber, hoste, maveonde osv osv... meeen heldigvis har der ikke være noget som mellemøre- og halsbetændelse! Men ak ja, et barn der virkelig har været slået ud,- det har vi haft!!
Igår morges var feberen væk igen efter en hård nat, men til middag kom den retur og så har den ellers hoppet op og ned lige siden... Og i nat har vi sovet helt af H. til... eller sovet, det er vist så meget sagt! Forestil jer at snooze en hel nat... hvor efter hvert 9. minut at være oppe og trøste grædende barn, som bare vil ned i sin seng igen, men som ikke kan holde på sin sut pga. hoste!
Så efter en dag med kaffe, søvn på skift, familiefødselsdag/underskudsforældre der nød aflastning (men dog glad barn, som faktisk har været ret frisk på trods af en smule feber og et opkast-tilfælde efter hoste), vil jeg nu takke af og krydse alle lemmer for at vi får en rolig nat!

10 kommentarer:

 1. Sikke altså uheldige I har været... Håber I snart skal have en rolig periode uden sygdom!
  Sender jer en masse varme tanker

  SvarSlet
 2. Huff..Trist når man har syke barn, stakkars dere*sukke*
  Ønsker alle god bedring, og håper natten vil bringe mer ro og søvn for dere.
  Klem Ida

  SvarSlet
 3. Kender godt den slags nætter og efterfølgende dage. Puha! Tænker på jer. Sov nu godt.
  Kh. Malene

  SvarSlet
 4. Årh... Er i helt samme båd (bortset fra jeg ikke drikker kaffe og kan kvikke mig på den måde) - så jeg føler med jer!!!
  Her er det siden sidste lørdag.. I dag feberfri for første gang, men hosten gør nætterne ret ulidelige.. Vi deler natten op og tar en halv nat på sofaen/en halv nat ved Karoline.. For bare at få lidt søvn..
  Så jeg håber I snart kan sende baktusse-bolden videre - og tag lige vores med;)
  God nat.. Kh Anne

  SvarSlet
 5. Årh, det lyder godt nok somom trælsheden bare fortsætter i det uendelige hos jer! Nyd din velfortjente kaffe - og søvnen må man så håbe at indhente når... tjaaa...bum-bum-bum - NÅJA: "Man kan sove når man blir gammel" - jeg viste der var en løsning :-) Smil og omsorg fra Lisbeth

  SvarSlet
 6. Pyhada, jeg ønsker jer god bedring og en god lang nats søvn. Alle sammen!
  Klem fra Mette

  SvarSlet
 7. Hvor er det skønt at vågne op til så mange opmuntrende ord :) TUSIND tak - hvis ikke man kan få energi ved søvn, så er det lige før at man blir lige så frisk ved mødet med andre der har stået/står i samme båd og som gir et skulderklap med på vejen :)

  SvarSlet
 8. Åh hvor jeg føler med jer...kender det alt for godt - der er bare ikke noget værre end have syge børn, det er så hårdt! Og man ville sådan ønske at man kunne fjerne sygdommen med et trylle strejf, men men men...sådan er det jo bare ikke!
  Vores Oscar har lige haft en uge med lungebetændelse, høj feber, hoste, snot, penicillin og hele molevitten...så vi har også været med på sygdoms vognen i 2010!
  Håber at lille pigen snart er på toppen igen..
  Knus Malene

  SvarSlet
 9. Åh hvor jeg kender det. Sådan er det også her og ved næsten heller ikke hvor mange gange Eliott har været ramt.
  Og ifølge min læge så er Århus ekstra hårdt ramt af virus i år :(

  SvarSlet